Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Brânză pane - smazeny syr

O specialitate gustoasă sub formă de brânză prăjită în pesmet, servită cu cartofi pai și cu sos.

Pași de preparare

  • Cașcavalul se taie în felii cu grosimea de circa 1-1,5 cm. Oul se amestecă cu condimentele
  • Cașcavalul se cufundă în oul amestecat cu condimente și se acoperă cu pesmet.
  • Se prăjește câteva minute până ce cașcavalul se moaie, fără însă să se reverse pe tigaie.

Rețete care te-ar putea interesa

Brânză pane - smazeny syr
2 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 400 g cașcaval tare
  • 1 ou
  • Sare
  • Ulei pentru prăjit
  • Piper
  • Ardei
  • Pesmet
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Cașcavalul se taie în felii cu grosimea de circa 1-1,5 cm. Oul se amestecă cu condimentele

  • Pasul 2

    Cașcavalul se cufundă în oul amestecat cu condimente și se acoperă cu pesmet.

  • Pasul 3

    Se prăjește câteva minute până ce cașcavalul se moaie, fără însă să se reverse pe tigaie.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.