Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Brânză pane - smazeny syr

O specialitate gustoasă sub formă de brânză prăjită în pesmet, servită cu cartofi pai și cu sos.

Pași de preparare

  • Cașcavalul se taie în felii cu grosimea de circa 1-1,5 cm. Oul se amestecă cu condimentele

  • Cașcavalul se cufundă în oul amestecat cu condimente și se acoperă cu pesmet.

  • Se prăjește câteva minute până ce cașcavalul se moaie, fără însă să se reverse pe tigaie.

Rețete care te-ar putea interesa

Brânză pane - smazeny syr
2 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 400 g cașcaval tare
  • 1 ou
  • Sare
  • Ulei pentru prăjit
  • Piper
  • Ardei
  • Pesmet
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Cașcavalul se taie în felii cu grosimea de circa 1-1,5 cm. Oul se amestecă cu condimentele

  • Pasul 2

    Cașcavalul se cufundă în oul amestecat cu condimente și se acoperă cu pesmet.

  • Pasul 3

    Se prăjește câteva minute până ce cașcavalul se moaie, fără însă să se reverse pe tigaie.