Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Borș de sfeclă cu porumb

Sănătate și savoare! Cercel Mihaela

Pași de preparare

  • Spălăm legumele, le curățăm și le tăiem cubulețe.

  • Călim legumele 5 minute în uleiul încins, apoi le acoperim cu apă caldă. Fierbem legumele 10-15 minute.

  • Adăugăm porumbul și borșul fiert câteva minute separat . Potrivim de sare și piper. Lăsăm să fiarbă 5 minute. Înainte de a opri focul, punem leușteanul și mărarul. Punem capacul și lăsăm 5 minute.

  • Servim borșul fierbinte.

Rețete care te-ar putea interesa

Borș de sfeclă cu porumb
3 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
  • 1 morcov
  • 1/2 bucată țelină
  • 1 sfeclă
  • 1 lingură ulei
  • Sare
  • Piper negru
  • Leuștean verde
  • Mărar verde
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Spălăm legumele, le curățăm și le tăiem cubulețe.

  • Pasul 2

    Călim legumele 5 minute în uleiul încins, apoi le acoperim cu apă caldă. Fierbem legumele 10-15 minute.

  • Pasul 3

    Adăugăm porumbul și borșul fiert câteva minute separat . Potrivim de sare și piper. Lăsăm să fiarbă 5 minute. Înainte de a opri focul, punem leușteanul și mărarul. Punem capacul și lăsăm 5 minute.

  • Pasul 4

    Servim borșul fierbinte.