Produsul este congelat rapid, nu conține conservanți și nu poate fi recongelat după decongelare.

Spanacul este o explozie de vitamine, minerale și nutrienți, alături de foarte puține calorii. Spanacul tocat de la Bonduelle este atent selecționat și tocat mărunt, gata de a fi folosit. Este ideal în sufleuri, chifteluțe, supe cremă, tarte, checuri, plăcinte și rulade. Fără a fi decongelat în prealabil, acesta se călește în ulei sau unt timp de aproximativ 8 minute, apoi se condimentează după gust.
greutate netă: 400 g
ingrediente

Spanac tocat. Poate conține urme de țelină.

Fără coloranți în conformitate cu legislația în vigoare.

Urme de Țelină.

valori nutriționale

pentru 100g o porție de 200g
Energie în kJ 80 kJ 161 kJ
Energie (kcal) 19 kcal 38 kcal
Grăsimi (g) 0,2 g 0,4 g
Din care acizi saturati (g) 0,1 g 0,2 g
Glucide (g) 1,6 g 3,2 g
Din care zaharuri (g) 0,5 g 1,0 g
Fibre (g) 1,9 g 3,8 g
Proteine (g) per porție 3,6 g
Sare (g) per porție 0,06 g
Vitamina b9 totală (µg) per porție 69,4 µg 139 µg
gătire

Fără a fi decongelat în prealabil, acesta se călește în ulei sau unt timp de aproximativ 8 minute, apoi se condimentează după gust.
păstrare

Frigider (de la 0 la +3°C): 24 de ore. Congelator (- 18°C): până la data înscrisă pe ambalaj. Produsul a fost păstrat la temperatura de - 18°C.
Nu recongelați niciodată un produs decongelat. Produsul nu este potrivit pentru recongelare.

Descoperă rețetele

UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Ruladă cu cremă de brânză și ciuperci

    O ruladă aperitiv foarte ușor de pregătit, care va lăsa întotdeauna o impresie plăcută.

  • Sote de spanac cu ciuperci

    Un preparat perfect pentru o cină delicioasă și plină de proteine, alături de familia ta!

  • Spanac cremos cu ou

    Spanac cremos cu ou. O rețetă pregătită de Jamila!