Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.
Monolegume congelate
Spanacul este o explozie de vitamine, minerale și nutrienți, alături de foarte puține calorii. Spanacul tocat de la Bonduelle este atent selecționat și tocat mărunt, gata de a fi folosit. Este ideal în sufleuri, chifteluțe, supe cremă, tarte, checuri, plăcinte și rulade. Fără a fi decongelat în prealabil, acesta se călește în ulei sau unt timp de aproximativ 8 minute, apoi se condimentează după gust. Produsul este congelat rapid, nu conține conservanți și nu se recongelează după decongelare.
spanac tocat. Poate conține urme de țelină.
Frigider (de la 0 la +3°C): 24 de ore. Congelator (- 18°C): până la data înscrisă pe ambalaj. Produsul a fost păstrat la temperatura de - 18°C.
Enciclopedia legumelor
Plantă anuală, cultivată pentru frunzele sale verzui. [...]
CITEȘTE MAI MULTPlăcintă sârbească cu spanac și brânză proaspătă dulce.
O rețetă delicioasă pentru întreaga familie.
O rețetă delicioasă pentru întreaga familie.
Rețetă delicioasă și sățioasă.