Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.
Legume deja Pregătite la Aburi Vapeur
Bogat în Fibre
Năutul, cunoscut și sub denumirea de „fasole egipteană”, este o extraordinară sursă de vitamine, minerale, fibre și proteine. Poate substitui fasolea, în anumite preparate, este ideal în supe, salate, creme și humus. Prin tehnologia Vapeur, folosită în exclusivitate de Bonduelle, legumele proaspăt recoltate sunt pregătite la abur și în vid, chiar înainte de a fi conservate. Astfel, legumele nu doar că își păstrează gustul, culoarea și proprietățile nutriționale, dar pot fi consumate și fără să le prepari, direct din conservă! Năutul boabe Vapeur de la Bonduelle este sterilizat, pregătit la aburi și în vid și păstrează textura și savoarea năutului proaspăt preparat.
năut, apă, sare.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, a se păstra în frigider la max. 4°C, într-un recipient alimentar curat și închis, și a se consuma în max. 48h.
Un deliciu din Orientul Mijlociu pe farfuria ta
Pătrunde în bucătăria magrebiană cu una dintre cele mai delicioase, sățioase și rapide rețete.
Un preparat minunat de legume și năut
Masă festivă de revelion