Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.
Legume deja Pregătite la Aburi Vapeur
Bogat în Fibre
Dacă vreți să ieșiți din rutina culinară, fasolea Borlotti Vapeur este una dintre cele mai bune variante. Cu o coajă ușor crocantă și un miez cremos, aceste boabe vor reprezenta o garnitură sau chiar un fel principal foarte gustos și sănătos.
Fasole Borlotti uscată saturată, apă, sare, agent de întărire: clorură de calciu (sau E509), aditiv alimentar sechestrant: calciu EDTA (sau E385).
A se păstra la temperatură ambiantă. După deschidere, se păstrează la frigider, la maximum 4° C, într-un recipient curat și închis și se poate consuma în maximum 48 de ore.
Enciclopedia legumelor
Semințele fasolei "Borlotti" sunt deschise la culoare, mari și medii, cu petele mici de culoare [...]
CITEȘTE MAI MULT