Produsul este sterilizat și gata de a fi consumat.

Dacă vreți să ieșiți din rutina culinară, fasolea Borlotti Vapeur este una dintre cele mai bune variante. Cu o coajă ușor crocantă și un miez cremos, aceste boabe vor reprezenta o garnitură sau chiar un fel principal foarte gustos și sănătos.
greutate netă: 310 g greutate după scurgere: 250 g
ingrediente

Fasole Borlotti uscată saturată, apă, sare, agent de întărire: clorură de calciu (sau E509), aditiv alimentar sechestrant: calciu EDTA (sau E385).

Riche en fibres, Riche en protéines .

Fără agenți de conservare în conformitate cu legislația în vigoare.

valori nutriționale

pentru 100g o porție de 125g
Energie în kJ 401 kJ 500 kJ
Energie (kcal) 95 kcal 119 kcal
Grăsimi (g) 0,9 g 1,1 g
Din care acizi saturati (g) 0,2 g 0,3 g
Glucide (g) 11,1 g 13,9 g
Din care zaharuri (g) 0,5 g 0,6 g
Fibre (g) 7,8 g 9,8 g
Proteine (g) per porție 8,5 g
Sare (g) per porție 0,70 g
Vitamina b9 totală (µg) per porție 54 µg 67,5 µg
gătire

Prin tehnologia Vapeur, folosită în exclusivitate de Bonduelle, legumele proaspăt recoltate sunt pregătite la abur și în vid, chiar înainte de a fi conservate. Astfel, pot fi consumate și fără să le prepari, direct din conservă!
păstrare

A se păstra la temperatură ambiantă. După deschidere, se păstrează la frigider, la maximum 4° C, într-un recipient curat și închis și se poate consuma în maximum 48 de ore.
După deschidere, a se consuma în maxim 48 de ore.

Descoperă rețetele

UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Ciorbă de fasole albă

    Ciorbă de fasole tradițională și ușor de gătit.

  • Mâncare de fasole albă cu ciolan

    Bucură-te de magia sărbătorilor de iarnă cu o rețetă tradițională, bogată în fibre și proteine, pent...

  • Salată rapidă cu fasole neagră

    Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!