Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.
Monolegume
Fasolea roșie boabe Bonduelle, întâlnită adesea în salatele și preparatele cu specific mexican, este deopotrivă pregătită și în diverse rețete românești. Dulceagă, cremoasă, bogată în fibre și proteine, fasolea roșie este un aliment de top pentru o dietă echilibrată. Mai mult decât atât, amidonul din ea reprezintă o sursă de energie pentru întreaga zi. Produsul nu conține conservanți, este sterilizat și este pregătit să îmbogățească salatele și garniturile calde cu aroma sa.
fasole roşie boabe (48%); sos (52%): apă, sare, zahăr, amidon modificat de porumb, oțet de alcool, boia ardei dulce, usturoi pudră, piper alb pudră.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, a se păstra în frigider la max. 4°C, într-un recipient alimentar curat și închis, și a se consuma în max. 48h.
Enciclopedia legumelor
Iubim să o consumăm în salate, este nemaipomenită în preparatele mexicane și, în plus, este bogată în [...]
CITEȘTE MAI MULTUn gust extraordinar și o aromă interesantă.
Mâncare din Insulele Caraibe.
Mâncare din Insulele Caraibe.
O rețetă plină de savoare.