Produsul este sterilizat și gata de a fi consumat.

Fasolea roșie Bonduelle, întâlnită adesea în salatele și preparatele cu specific mexican, este deopotrivă pregătită și în diverse rețete românești. Dulceagă, cremoasă, bogată în fibre și proteine, fasolea roșie este un aliment de top pentru o dietă echilibrată.
greutate netă: 800 g
ingrediente

Fasole roşie boabe (48%), sos (52%): apă, sare, zahăr, amidon modificat de porumb, oțet de alcool, boia ardei dulce, usturoi pudră, piper alb pudră.

Riche en fibres, Riche en protéines .

Fără agenți de conservare în conformitate cu legislația în vigoare.

valori nutriționale

pentru 100g o porție de 160g
Energie în kJ 298 kJ 477 kJ
Energie (kcal) 71 kcal 114 kcal
Grăsimi (g) 0,5 g 0,8 g
Din care acizi saturati (g) 0,1 g 0,2 g
Glucide (g) 8,2 g 13,1 g
Din care zaharuri (g) 1,9 g 3,0 g
Fibre (g) 5,6 g 9,0 g
Proteine (g) per porție 9,0 g
Sare (g) per porție 0,99 g
gătire

Produsul nu conține conservanți, este sterilizat și gata de a fi consumat.
păstrare

A se păstra într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, a se păstra în frigider la max. 4°C, într-un recipient alimentar curat și închis, și a se consuma în max. 48h.
După deschidere, a se consuma în maxim 48 de ore.

Descoperă rețetele

UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Ciorbă de fasole albă

    Ciorbă de fasole tradițională și ușor de gătit.

  • Mâncare de fasole albă cu ciolan

    Bucură-te de magia sărbătorilor de iarnă cu o rețetă tradițională, bogată în fibre și proteine, pent...

  • Hummus cu fasole albă

    Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid...