Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.
Monolegume
Fasolea albă boabe Bonduelle este un aliment de bază, bogat în proteine și fibre. În combinație cu diverse cereale, este o resursă bogată pentru cei care urmează un stil alimentar cu conținut scăzut în grăsimi, însă se potrivește de minune și în ciorbe, sau însoțită cu diverse tipuri de carne. Produsul este sterilizat și gata de a fi consumat.
fasole albă boabe (48%); sos (52%): apă, sare, zahăr, oțet de alcool, boia ardei dulce, usturoi pudră, piper alb pudră.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, a se păstra în frigider la max. 4°C, într-un recipient alimentar curat și închis, și a se consuma în max. 48h.
Enciclopedia legumelor
Este cultivată pentru semințele mici, albe, provine din America Centrală și din America de Sud. [...]
CITEȘTE MAI MULTUn gust extraordinar și o aromă interesantă.
Un preparat delicios pentru întreaga familie.
Un gust extraordinar și o aromă interesantă.
Puchero - mâncare, pe care au adus-o cu ei în Argentina coloniștii spanioli.