Produsul este sterilizat și gata de a fi consumat.

Ciupercile de Paris întregi de la Bonduelle sunt atent selecționate și echilibrate ca dimensiune, potrivite pentru a fi adăugate în paste, supe, plăcinte, pe felii de pizza crocante, în salate delicioase, tartine aromate, omlete și rulade. Ciupercile întregi de la Bonduelle pot fi servite direct din borcan sau sotate și alăturate altor mâncăruri.
greutate netă: 280 g greutate după scurgere: 170 g
ingrediente

Ciuperci de Paris întregi (Agaricus bisporus), apă, sare, acidifiant: acid citric, antioxidant: acid ascorbic.

Riche en fibres .

Fără agenți de conservare în conformitate cu legislația în vigoare.

valori nutriționale

pentru 100g o porție de 85g
Energie în kJ 79 kJ 66 kJ
Energie (kcal) 19 kcal 16 kcal
Grăsimi (g) 0,4 g 0,3 g
Din care acizi saturati (g) 0,1 g 0,085 g
Glucide (g) 0,6 g 0,5 g
Din care zaharuri (g) 0,5 g 0,4 g
Fibre (g) 2,1 g 1,8 g
Proteine (g) per porție 1,9 g
Sare (g) per porție 0,59 g
gătire

Produsul nu conține conservanți, este sterilizat și gata de a fi consumat.
păstrare

A se păstra într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, a se păstra în frigider la max. 4°C, într-un recipient alimentar curat și închis, și a se consuma în max. 48h.
După deschidere, a se consuma în maxim 48 de ore.

Descoperă rețetele

UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Spaghete cu sos roșu, bacon și ciuperci

    Rețetă simplă de spaghete cu bacon, ciuperci și sos de roșii pentru toată familia!

  • Ruladă cu cremă de brânză și ciuperci

    O ruladă aperitiv foarte ușor de pregătit, care va lăsa întotdeauna o impresie plăcută.

  • Sote de spanac cu ciuperci

    Un preparat perfect pentru o cină delicioasă și plină de proteine, alături de familia ta!