Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.
Monolegume
Bogat în Fibre
Ciupercile de Paris întregi de la Bonduelle sunt atent selecționate și echilibrate ca dimensiune, potrivite pentru a fi adăugate în paste, supe, plăcinte, pe felii de pizza crocante, în salate delicioase, tartine aromate, omlete și rulade. Datorită formei lor intacte, ele pot fi folosite și la decorarea unor diverse preparate. Ciupercile întregi de la Bonduelle pot fi servite direct din borcan sau sotate și alăturate altor mâncăruri. Produsul este sterilizat și gata de a fi consumat.
Ciuperci de Paris întregi (Agaricus bisporus), apă, sare, acidifiant: acid citric, antioxidant: acid ascorbic.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, a se păstra în frigider la max. 4°C, într-un recipient alimentar curat și închis, și a se consuma în max. 48h.
Enciclopedia legumelor
Ciuperca de câmp este o ciupercă de crescătorie, cu căciulița și piciorușul alb, ce poate atinge până [...]
CITEȘTE MAI MULTAlege o rețetă originală de la Bonduelle cu frigărui din ciuperci și crenvurști.
Răsfață-ți simțurile cu o rețetă gustoasă cu ciuperci Bonduelle.
O rețetă Bonduelle pentru cele mai rafinate gusturi.
O rețetă delicioasă pentru întreaga familie.