Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.
Monolegume
Bogat în Fibre
Ciupercile de Paris feliate de la Bonduelle sunt atent selecționate și porționate, întocmai pregătite să fie adăugate în paste suculente, supe, plăcinte, pe felii de pizza crocante, în salate delicioase, tartine aromate, omlete și rulade. Ele pot fi servite direct din borcan sau sotate pentru diverse preparate. Produsul este sterilizat și gata de a fi consumat.
Ciuperci de Paris feliate (Agaricus bisporus), apă, sare, acidifiant: acid citric, antioxidant: acid ascorbic.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, a se păstra în frigider la max. 4°C, într-un recipient alimentar curat și închis, și a se consuma în max. 48h.
Enciclopedia legumelor
Ciuperca de câmp este o ciupercă de crescătorie, cu căciulița și piciorușul alb, ce poate atinge până [...]
CITEȘTE MAI MULTNumele acestei rețete s-a inspirat de la frumoasa floare de lotus, și se traduce exact ca "petalele lotusului alb".
Prepară o salată de ciuperci după o rețetă Bonduelle si pregătește-te să primești laudele!
O rețetă Bonduelle pentru cele mai rafinate gusturi.
Pregătește o salată de ciuperci cu risotto folosind rețeta Bonduelle.