Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.
Amestec de Legume și Cereale
Bogat în Fibre
Fasolea verde, pe care o cunoaștem atât de bine, oferă resurse excelente de vitamine, acid folic, minerale și fibre. Împreună cu orzul, ne oferă un mix savuros, alături de grâu, roșii tăiate cubulețe, ardei grași roșii, boabe de porumb dulci și cuburi de ceapă. Amestecul de legume și cereale Bonduelle CEREALI cu fasole verde și orz este un preparat ușor și hrănitor, bogat în fibre, excelent ca fel principal sau garnitură.
Fasole verde fină, tocată 25%, ORZ gătit (apă, orz) 25%, GRÂU gătit (apă, GRÂU SPELTA) 15%, roșii tăiate cubulețe 10%, ardei grași roșii tăiați cuburi 10%, boabe de porumb dulci 10%, cuburi de ceapă 5%. Poate conține ȚELINĂ.
Înainte de deschidere, se poate păstra în congelator, la -18° C, timp de câteva luni. În frigider, se poate păstra timp de 3 zile. După deschidere, se păstrează în frigider timp de 24 de ore. Nu congelați niciodată un produs decongelat.
Enciclopedia legumelor
Plantă iubitoare de căldură, cultivată pentru fructele care, în funcție de sortiment, iau diferite [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Ceapa irită ochii și are un gust intens. Este cunoscută pentru calitățile sale versatile. Află și la ce [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Fasolea verde şi galbenă sunt înrudite. Au un gust foarte asemănător, precum şi cantitatea de [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Porumbul - hrana de bază a civilizatiilor precolumbiene. Află cum era folosit porumbul în antichitate, [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Este cultivată aproape la fiecare latitudine geografică, este disponibilă în sute de specii, de la cele [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Plantă iubitoare de căldură, cultivată pentru fructele care, în funcție de sortiment, iau diferite [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Ceapa irită ochii și are un gust intens. Este cunoscută pentru calitățile sale versatile. Află și la ce [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Fasolea verde şi galbenă sunt înrudite. Au un gust foarte asemănător, precum şi cantitatea de [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Porumbul - hrana de bază a civilizatiilor precolumbiene. Află cum era folosit porumbul în antichitate, [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Este cultivată aproape la fiecare latitudine geografică, este disponibilă în sute de specii, de la cele [...]
CITEȘTE MAI MULT