Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.
Legume pentru Salate
Calitățile și beneficiile indiscutabile ale castraveților capătă o nouă savoare! Castraveții cornișon Bonduelle, naturali și pasteurizați, îți cresc apetitul de când îi scoți din borcan. Deși cei mai mulți dintre noi suntem obișnuiți să îi servim simplu, alături de alte mâncăruri preparate, ei pot deschide noi orizonturi culinare în salate, tocănițe, frigărui și chiar în ciorbe, care pot fi acrite cu ajutorul lor. Asta dacă mai rămâne ceva și pentru gătit, după ce îi gustați prima dată.
castraveți cornișon întregi, 3-6 cm, apă, oţet (6,2%), sare, zahăr, mărar, semințe de muştar, agent de întărire: clorură de calciu, arome.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, a se păstra în frigider la max. 4°C, într-un recipient alimentar curat și închis, și a se consuma în max. 48h.
Enciclopedia legumelor
Plantă anuală din familia dovleacului, cultivată pentru fructele verzi lunguiețe. [...]
CITEȘTE MAI MULTAlege o rețetă originală de la Bonduelle cu frigărui din ciuperci și crenvurști.
O adevărată experiență culinară.
Un preparat delicios pentru întreaga familie.
O rețetă delicioasă, ideală pentru masa de Crăciun, care cu siguranță va fi pe placul tuturor.