Legume pentru Tigaie

Amestec de legume pentru tigaie, deja gătit, Roman

700 g
Avem 0 rețete cu acest produs Vezi rețetele

Fără decongelare. Se pune conținutul în tigaia încinsă, fără a se adăuga ulei. Se acoperă cu un capac și se lasă să se încălzească la foc mediu timp de 10 minute, amestecând din când în când.

INGREDIENTE

Amestec de legume 88% (dovlecel 40% (dovlecel galben 20%, dovlecel verde la grătar 20%), ardei roșu și ardei galben la grătar 22%, spanac frunze 14%, roșii), apă, ulei de măsline extra virgin 1,4%, făină de grâu, busuioc 0,6%, sare, usturoi, paste de tomate, zahăr, arome naturale, oregano, rozmarin. Poate conține urme de țelină, lapte, muștar și soia! Conținut recomandat pentru 4-5 porții.

Condiții de păstrare și depozitare

A nu se recongela după decongelare! Condiții de păstrare și depozitare: frigider 24 de ore, compartiment gheață frigider 3 zile, congelator (- 18°C): până la data înscrisă pe ambalaj. Produsul a fost păstrat la temperatura de -18°C.

Ardeiul

Enciclopedia legumelor

Ardeiul

Plantă iubitoare de căldură, cultivată pentru fructele care, în funcție de sortiment, iau [...]

CITEȘTE MAI MULT
Dovleacul

Enciclopedia legumelor

Dovleacul

Dovleacul este o plantă cultivată de mii de ani, provenită din America şi care apare în ap [...]

CITEȘTE MAI MULT
Roșia

Enciclopedia legumelor

Roșia

Este cultivată aproape la fiecare latitudine geografică, este disponibilă în sute de specii [...]

CITEȘTE MAI MULT
Spanacul

Enciclopedia legumelor

Spanacul

Plantă anuală, cultivată pentru frunzele sale verzui.

CITEȘTE MAI MULT
Usturoiul

Enciclopedia legumelor

Usturoiul

Proprietăţile medicinale ale usturoiului sunt cunoscute de peste 4000 de ani.

CITEȘTE MAI MULT

Valori nutriționale medii pentru 100g produs după scurgere

Valoare energetică 174 KJ/42 kcal
Grăsimi 1.50 g
Acizi grași saturați 0.20 g
Glucide 4.30 g
Zaharuri 3.10 g
Fibre 2.00 g
Proteine 1.70 g
Sare 0.55 g
Ardeiul

Enciclopedia legumelor

Ardeiul

Plantă iubitoare de căldură, cultivată pentru fructele care, în funcție de sortiment, iau [...]

CITEȘTE MAI MULT
Dovleacul

Enciclopedia legumelor

Dovleacul

Dovleacul este o plantă cultivată de mii de ani, provenită din America şi care apare în ap [...]

CITEȘTE MAI MULT
Roșia

Enciclopedia legumelor

Roșia

Este cultivată aproape la fiecare latitudine geografică, este disponibilă în sute de specii [...]

CITEȘTE MAI MULT
Spanacul

Enciclopedia legumelor

Spanacul

Plantă anuală, cultivată pentru frunzele sale verzui.

CITEȘTE MAI MULT
Usturoiul

Enciclopedia legumelor

Usturoiul

Proprietăţile medicinale ale usturoiului sunt cunoscute de peste 4000 de ani.

CITEȘTE MAI MULT

Alte produse Bonduelle

Porumb dulce boabe

Porumb dulce boabe

170 g 340 g 670 g
Fasole albă boabe

Fasole albă boabe

400 g
Fasole roşie boabe

Fasole roşie boabe

200 g 400 g 800 g
BRETONA, Fasole albă boabe în sos tomat

BRETONA, Fasole albă boabe în sos tomat

430 g