Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.
Ready meal
Bonduelle reinventează amestecurile de legume în sos, deja gătite pentru tigaie cu noua gamă Ready meal, într-un ambalaj optim pentru 2-3 porții, gata în doar 10 minute! Amestecul Rustic cu Cartofi, Ciuperci și Legume conține ciuperci de Paris feliate, cunoscute sub numele de ciuperci Champignon, și hribi tăiați bucăți, două varietăți care întregesc orice masă. Cartofii prăjiți și fasolea verde păstăi le acompaniază și oferă felului principal sau garniturii un plus de culoare. Sosul de smântână le înglobează, iar savoarea ingredientelor sigur te va duce cu gândul la momentele petrecute în natură în zilele răcoroase.
Cartofi prăjiți 42% (cartofi cuburi 40%, ulei de floarea soarelui, dextroză), ciuperci de Paris feliate (Agaricus bisporus) felii 18%, fasole verde păstăi întregi 18%, ceapă prăjită (ceapă feliată, ulei de floarea soarelui), hribi "Suillus luteus" tăiați în bucăți 5%, apă, SMÂNTÂNĂ de gătit, suc concentrat de ciuperci, făină de GRÂU, ulei de floarea-soarelui, șalotă prăjită (șalotă, ulei de floarea-soarelui), pătrunjel sau plante aromatice, sare, usturoi, aromă naturală (LAPTE), aromă naturală de hribi cu alte arome naturale, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, fibre de orez, piper.
Se păstrează în frigider (0 până la + 4° C), timp de 24 de ore, sau la congelator (-18° C), timp de câteva luni, până la data de expirare de pe ambalaj. Nu congelați niciodată un produs dezghețat.
Enciclopedia legumelor
Sunt o plantă dintr-o specie perenă din familia Solanaceae. Provine din America de Sud. Denumirea botanică [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Ceapa irită ochii și are un gust intens. Este cunoscută pentru calitățile sale versatile. Află și la ce [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Ciuperca de câmp este o ciupercă de crescătorie, cu căciulița și piciorușul alb, ce poate atinge până [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Fasolea verde şi galbenă sunt înrudite. Au un gust foarte asemănător, precum şi cantitatea de [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Plantă bianuală din familia Apiaceelor Se cultivă ca legumă dar și ca plantă medicinală. [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Proprietăţile medicinale ale usturoiului sunt cunoscute de peste 4000 de ani. [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Sunt o plantă dintr-o specie perenă din familia Solanaceae. Provine din America de Sud. Denumirea botanică [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Ceapa irită ochii și are un gust intens. Este cunoscută pentru calitățile sale versatile. Află și la ce [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Ciuperca de câmp este o ciupercă de crescătorie, cu căciulița și piciorușul alb, ce poate atinge până [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Fasolea verde şi galbenă sunt înrudite. Au un gust foarte asemănător, precum şi cantitatea de [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Plantă bianuală din familia Apiaceelor Se cultivă ca legumă dar și ca plantă medicinală. [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Proprietăţile medicinale ale usturoiului sunt cunoscute de peste 4000 de ani. [...]
CITEȘTE MAI MULT