Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.
Legume Deja Pregătite pentru Supă Cremă
Supele cremă sunt o alternativă gustoasă, rapidă și sățioasă la clasicele ciorbe de legume. Amestecul de legume pentru supa cremă de dovleac de la Bonduelle este un deliciu care te duce cu gândul la recolta bogată a toamnei. O rețetă simplă, cu cele mai bune legume congelate, în care gustul predominant este dat de dovleac, lângă care se alătură pentru mai multă savoare, morcovi cuburi și ceapă. Produsul este congelat rapid, nu necesită decongelare și conține 3 porții. Conținutul pungii se introduce într-o oală aflată în fierbere, timp de aproximativ 3 minute. Se adaugă un pahar de smântână cu 30% grăsime, se amestecă cu ajutorul unui blender și se condimentează după gust.
dovleac cuburi (50%), morcovi cuburi (40%), ceapă cuburi (10%). Poate conține țelină.
Frigder (de la 0 la +4°C): 24 de ore. Congelator (- 18°C): până la data înscrisă pe ambalaj. Produsul a fost păstrat la temperatura de - 18°C.
Enciclopedia legumelor
Ceapa irită ochii și are un gust intens. Este cunoscută pentru calitățile sale versatile. Află și la ce [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Dovleacul este o plantă cultivată de mii de ani, provenită din America şi care apare în aproximativ 20 de [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Plantă din familia țelinei, cultivată pentru rădăcina sa portocalie galbenă. Este prezentă pe [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Era cultivată pentru rădăcina sa sferică, dar și pentru tulpina sa cu frunzele sale, aromatice și [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Ceapa irită ochii și are un gust intens. Este cunoscută pentru calitățile sale versatile. Află și la ce [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Dovleacul este o plantă cultivată de mii de ani, provenită din America şi care apare în aproximativ 20 de [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Plantă din familia țelinei, cultivată pentru rădăcina sa portocalie galbenă. Este prezentă pe [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Era cultivată pentru rădăcina sa sferică, dar și pentru tulpina sa cu frunzele sale, aromatice și [...]
CITEȘTE MAI MULTO supă cremă savuroasă în care leguma dominantă este dovleacul, potențat de morcovi cuburi și ceapă. Timpul de preparare este de 3 minute, adică rapid și pe gustul tău.
O rețetă delicioasă și hrănitoare cu dovleac, acest ingredient senzațional specific toamnei.
O rețetă ideală pentru iubitorii de fructe de mare. Gustul delicios al creveților este potențat acum de aroma dovleacului, rezultând o supă cremă rapidă și hrănitoare.
O rețetă inedită de supă cremă de dovleac cu năut crocant. Delicioasă și rapid de pregătit pentru mese în familie.