1. >Legumis
  2. >Meniul din fiecare lună Legumis by Bonduelle: 100% vegetarian

În meniul nostru: salată, spanac, mazăre, broccoli, legume care pe langă faptul că sunt delicioase, sunt perfecte pentru a crea un meniu 100% verde! 

Iată rețetele propuse de noi!

Aperitiv

La aperitiv, sparanghelul este preferatul nostru! 

Învelit în foietaj de plăcintă, sparanghelul este delicios cu ouă fierte moi. Dacă preferi salata, poți încerca spanacul baby cu puțin oțet balsamic, crutoane și parmezan ras. 

Pentru o masă inedită, poți încerca o salată cu varză kale, cartofi dulci și portocală, care o să îi surprindă pe cei mici. O salată ușor de transformat într-o masă echilibrată cu câteva bucăți de bacon, ouă poșate sau pui la grătar. 

Fel principal

Pentru felul principal, avem o mulțime de posibilități! 

De exemplu, putem face o salată numai din ingrediente de culoare verde: broccoli, mazăre și kiwi. Un pic mai consistentă, plăcinta cu legume este de asemenea o alegere bună. Cu ciuperci și spanac sau doar cu mazăre, se prepară destul de ușor și repede. 

La fel de ușor putem alege pastele. În funcție de preferințe, le poți prepara cu broccoli și mazăre sau cu broccoli și sos pesto cu brânză feta și unt de arahide. Chiar dacă nu ai prea multă experiență în bucătărie, poți pregăti cu ușurință ceva pe placul tău dacă folosești ingredientele potrivite. Cu puțină smântână, carne, daca vrei proteină de origine animală, puțin parmezan ras, câteva condimente și gata!

Desert

Pentru a întregi meniul nostru, avem nevoie și de ceva dulce! 

Poți încerca înghețata de mazăre, servită în cornet sau cupă. O altă variantă care te va surprinde este avocado. De exemplu, în Brazilia, avocado se consumă cu zahăr și zeamă de lămâie ori se adaugă în salatele de fructe. Amestecat cu puțin lapte sau puțină smântână și vanilie, devine o cremă delicioasă ce poate fi servită cu o prăjitură cu ciocolată.