Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Varza de Bruxelles

Este o plantă bianuală, din familia verzei cultivată pentru mugurii săi verzi în formă de frunze. Este prezentă în regiunile cu climă temperată.

100g de varză de Bruxelles – între 25 și 34 kcal

Conţine amidon, fier, potasiu, fosfor, vitamina C, vitaminele din grupa B, provitamina A.

Varza de Bruxelles în timpul sarcinii

Viitoarelor mămici li se recomandă consumul de varză de Bruxelles ca o sursă de acid folic. Acesta este indispensabil pentru buna formare a sistemului nervos al copilului, micşorând de asemenea riscul apariţiei defectelor în timpul sarcinii. Fiind o sursă excelentă de vitamina C, unul dintre cei mai importanţi antioxidanţi, varza de Bruxelles o ajută pe viitoarea mămică şi în menţinerea unei pieli frumoase şi catifelate. Conţinutul de amidon ajută şi împotriva problemelor de constipaţie – atât de dese în timpul sarcinii.

Varza de Bruxelles din Cristal

Este premiul pentru cei mai buni participanţi ai unui program ştiinţific al Uniunii Europene.

Miracolul de la Bruxelles

A apărut singură în jurul anului 1750, în zona oraşului Bruxelles, ca un soi de varză. Belgienii povestesc că prima oară a fost cultivată în anul 1821 şi numesc varza de Bruxelles ca un produs regional de care sunt cei mai mândri alături de plăcintele belgiene, cicoare, brânzeturile şi biscuiţii belgieni). Varza de Bruxelles din zilele noastre este rezistentă la îngheţ. Această plantă creşte până la un metru înălţime, iar pe tulpina acesteia se găsesc între 20 şi 75 de verze micuţe.Rețete cu această legumă
Legume în aspic
Legume în aspic

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie.

4 persoane 30-45 min Simplu
Tartă cu broccoli și porumb Bonduelle
Tartă cu broccoli și porumb Bonduelle

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie.

20 persoane peste 45 min Simplu
Tartă cu legume
Tartă cu legume

O rețetă Bonduelle pentru cele mai rafinate gusturi.

6 persoane 30-45 min Simplu
Legume de primăvară cu o notă ușoară de muștar
Legume de primăvară cu o notă ușoară de muștar

O rețetă delicioasă!

4 persoane 15-30 min Simplu
Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.