Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Gătește cu plăcere: ustensile și ingrediente necesare

1. Trei cuțite bune.

Vei avea nevoie de cel puțin trei cuțite bune în bucătărie. Înainte de-a cumpăra, testează cuțitele pe care vrei să le iei și încearcă și cuțitele Santoku daca ai mult de tocat și mărunțit.

2. Oale și tigăi.

Dacă îți place să gătești acasă și să prepari tot felul de mâncăruri cu sosuri, vei avea nevoie de...

  • o tigaie mijlocie teflonată pentru gătitul zilnic
  • o cratiță mijlocie din metal cu capac (pentru prepararea sosurilor, fierberea legumelor, a pastelor, etc.)
  • un vas de mari dimensiuni cu capac (pentru sosuri, supe, etc)
  • o tigaie mijlocie sote cu capac (ideală pentru prăjirea ușoară a cărnii)

3. Un robot de bucătărie.

Un astfel de robot te ajută să faci supe piure sau hummus, să toci sau să mărunțești fructe și legume într-un timp foarte scurt.

4. Un cuptor olandez.

Cuptorul olandez este o oală din fier turnat și este ideală pentru mâncărurile care se fac la foc mic, precum ghiveciul sau tocănițele. Puteți folosi această oală și pentru diverse sosuri sau mâncăruri la caserolă.

5. O tavă pentru prăjit.

Cumpără o tavă care e sufficient de adâncă încât să poți face cu ea și prăjituri, dar și lasagna. Poți face la tavă și legume coapte pe o foaie de copt sau caserole.

Iată și ingredientele cheie pe care le folosesc în mod regulat la gătit:

  • lămâi sau lime proaspete, sos de soia
  • Condimente (oregano, busuioc, pudră de curry, fulgi de ardei iute, coriandru, pătrunjel, curcuma, etc)
  • Uleiuri ( un ulei bun de măsline si un ulei vegetal / de floarea soarelui)
  • Oțeturi (atât oțetul clasic din vin alb cât și cel de mere)

 Iată, acestea sunt ingredientele și ustensilele minim necesare pentru gătit!


Rețete care te-ar putea interesa

Sarmale de post cu legume în frunze de hrean
Sarmale de post cu legume în frunze de hrean

O rețetă Bonduelle pentru cele mai rafinate gusturi.

10 persoane peste 45 min Simplu
Chanakhi
Chanakhi

Descoperă o rețetă delicioasă din carne de oaie.

5 persoane peste 45 min Simplu
Pulpă de porc cu porumb și ciuperci
Pulpă de porc cu porumb și ciuperci

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 15-30 min Simplu
Salată cu ton și legume
Salată cu ton și legume

Rapidă și ușor de preparat, salata cu ton și amestec mediteranean de legume poate fi servită în orice moment al zilei.

6 persoane 15-30 min Simplu
Gătește cu plăcere: ustensile și ingrediente necesare

1. Trei cuțite bune.

Vei avea nevoie de cel puțin trei cuțite bune în bucătărie. Înainte de-a cumpăra, testează cuțitele pe care vrei să le iei și încearcă și cuțitele Santoku daca ai mult de tocat și mărunțit.

2. Oale și tigăi.

Dacă îți place să gătești acasă și să prepari tot felul de mâncăruri cu sosuri, vei avea nevoie de...

  • o tigaie mijlocie teflonată pentru gătitul zilnic
  • o cratiță mijlocie din metal cu capac (pentru prepararea sosurilor, fierberea legumelor, a pastelor, etc.)
  • un vas de mari dimensiuni cu capac (pentru sosuri, supe, etc)
  • o tigaie mijlocie sote cu capac (ideală pentru prăjirea ușoară a cărnii)

3. Un robot de bucătărie.

Un astfel de robot te ajută să faci supe piure sau hummus, să toci sau să mărunțești fructe și legume într-un timp foarte scurt.

4. Un cuptor olandez.

Cuptorul olandez este o oală din fier turnat și este ideală pentru mâncărurile care se fac la foc mic, precum ghiveciul sau tocănițele. Puteți folosi această oală și pentru diverse sosuri sau mâncăruri la caserolă.

5. O tavă pentru prăjit.

Cumpără o tavă care e sufficient de adâncă încât să poți face cu ea și prăjituri, dar și lasagna. Poți face la tavă și legume coapte pe o foaie de copt sau caserole.

Iată și ingredientele cheie pe care le folosesc în mod regulat la gătit:

  • lămâi sau lime proaspete, sos de soia
  • Condimente (oregano, busuioc, pudră de curry, fulgi de ardei iute, coriandru, pătrunjel, curcuma, etc)
  • Uleiuri ( un ulei bun de măsline si un ulei vegetal / de floarea soarelui)
  • Oțeturi (atât oțetul clasic din vin alb cât și cel de mere)

 Iată, acestea sunt ingredientele și ustensilele minim necesare pentru gătit!