Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

"Tricolorii"

Cum se consumă sparanghelul?

Asparagusul poate fi consumat crud, la abur, fiert, la grătar, la cuptor sau ca ingredient dintr-o caserolă pentru prânz sau dintr-o salată. Vasele înalte și cu diametru mic sunt speciale pentru fierberea tulpinilor lungi de asparagus, imersând tulpina în apă, în timp ce extremitățile fragede se prepară datorită aburului rezultat prin fierbere. Nu este neapărat nevoie să cumperi un vas special pentru a prepara asparagusul în mod corect. Secretul unui asparagus perfect găsit este de a-l "găti foarte puțin." Cumpărăm sparanghel verde, uşor violet sau alb. Este aceeaşi specie de plantă, totuşi cultivată în condiţii diferite de luminozitate. Sparanghelul verde creşte în lumină naturală, cel alb creşte pe stive sau fără accesul luminii, iar celui violet i se permite doar să scoată puţin capul din pământ.


Rețete care te-ar putea interesa

Ficat umplut cu broccoli

Ficat umplut cu broccoli

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 15-30 min Simplu
Pizza cu porumb Bonduelle

Pizza cu porumb Bonduelle

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie.

4 persoane 30-45 min Simplu
Legume în aspic

Legume în aspic

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie.

4 persoane 30-45 min Simplu
Chiftele de mazăre cu cimbru și miere

Chiftele de mazăre cu cimbru și miere

O rețetă excelentă pentru micul tău dejun!

4 persoane 15-30 min Mediu
"Tricolorii"

Cum se consumă sparanghelul?

Asparagusul poate fi consumat crud, la abur, fiert, la grătar, la cuptor sau ca ingredient dintr-o caserolă pentru prânz sau dintr-o salată. Vasele înalte și cu diametru mic sunt speciale pentru fierberea tulpinilor lungi de asparagus, imersând tulpina în apă, în timp ce extremitățile fragede se prepară datorită aburului rezultat prin fierbere. Nu este neapărat nevoie să cumperi un vas special pentru a prepara asparagusul în mod corect. Secretul unui asparagus perfect găsit este de a-l "găti foarte puțin." Cumpărăm sparanghel verde, uşor violet sau alb. Este aceeaşi specie de plantă, totuşi cultivată în condiţii diferite de luminozitate. Sparanghelul verde creşte în lumină naturală, cel alb creşte pe stive sau fără accesul luminii, iar celui violet i se permite doar să scoată puţin capul din pământ.