Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Salate proaspete de la Bonduelle: cum să le faci corect

Chiar dacă par simple la o primă privire, salatele proaspete cer din partea ta o anumită abilitate de a găsi echilibrul corect dintre prospețime și efectul de saturație. În acest caz, Bonduelle a dezvoltat o perspectivă specială care te poate ajuta să gestionezi mai bine întregul proces.

Regula nr. 1: Textura este uneori mai importantă decât gustul

La o salată proaspătă, poți adăuga câteva legume conservate cu condiția ca texturile să se potrivească. Dacă nu se potrivesc, diferențele de gust vor deveni prea evidente, ruinând astfel întreaga rețetă. Este de preferat să ai mai puține ingrediente în farfurie, care se potrivesc între ele, decât un amestec complex și eclectic.

Regula nr. 2: Gândește creativ

Legumele din țări sau regiuni geografice diferite sunt deseori considerate o combinație neînțeleaptă. Cu toate acestea, această realitate poate fi anulată în cazul unor varietăți de fasole și morcovi. Cartofii dulci reprezintă și ei un adaos frumos atunci când sunt pregătiți cu roșii și morcovi tineri.

Regula nr. 3: Folosește dressing-uri inteligente

Salatele proaspete ar trebui să se bazeze pe abilitatea ta de a adăuga dressing-ul potrivit în salata finală. Cantitatea de dressing adăugată este importantă: trebuie să aducă unitate fără a disipa gustul fiecărei legume din salată.

Bonduelle consideră că salatele proaspete sunt cel mai bun mod de a rămâne în formă pe durata verii. Cu cât încerci mai mult să te joci cu ingredientele, cu atât înțelegi că posibilitățile sunt limitate numai de imaginația ta, oricare ar fi numărul ingredientelor pe care le ai la dispoziție. Pe lângă asta, adaosul de ierburi aromatice proaspete pe salată chiar înainte de a o servi este un truc garantat pentru aproximativ orice salată proaspătă.


Rețete care te-ar putea interesa

Tartă cu morcovi și lămâie
Tartă cu morcovi și lămâie

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

12 persoane sub 15 min Simplu
Salată cu fasole roșie, măr și brânză
Salată cu fasole roșie, măr și brânză

Un gust deosebit pentru momente speciale alături de cei dragi.

4 persoane 30-45 min Simplu
Iepure la tavă
Iepure la tavă

Rețete rafinate pentru momente speciale.

6 persoane 30-45 min Simplu
Cannelloni cu ciuperci și pește
Cannelloni cu ciuperci și pește

O experiență culinară.

2 persoane 30-45 min Simplu
Salate proaspete de la Bonduelle: cum să le faci corect

Chiar dacă par simple la o primă privire, salatele proaspete cer din partea ta o anumită abilitate de a găsi echilibrul corect dintre prospețime și efectul de saturație. În acest caz, Bonduelle a dezvoltat o perspectivă specială care te poate ajuta să gestionezi mai bine întregul proces.

Regula nr. 1: Textura este uneori mai importantă decât gustul

La o salată proaspătă, poți adăuga câteva legume conservate cu condiția ca texturile să se potrivească. Dacă nu se potrivesc, diferențele de gust vor deveni prea evidente, ruinând astfel întreaga rețetă. Este de preferat să ai mai puține ingrediente în farfurie, care se potrivesc între ele, decât un amestec complex și eclectic.

Regula nr. 2: Gândește creativ

Legumele din țări sau regiuni geografice diferite sunt deseori considerate o combinație neînțeleaptă. Cu toate acestea, această realitate poate fi anulată în cazul unor varietăți de fasole și morcovi. Cartofii dulci reprezintă și ei un adaos frumos atunci când sunt pregătiți cu roșii și morcovi tineri.

Regula nr. 3: Folosește dressing-uri inteligente

Salatele proaspete ar trebui să se bazeze pe abilitatea ta de a adăuga dressing-ul potrivit în salata finală. Cantitatea de dressing adăugată este importantă: trebuie să aducă unitate fără a disipa gustul fiecărei legume din salată.

Bonduelle consideră că salatele proaspete sunt cel mai bun mod de a rămâne în formă pe durata verii. Cu cât încerci mai mult să te joci cu ingredientele, cu atât înțelegi că posibilitățile sunt limitate numai de imaginația ta, oricare ar fi numărul ingredientelor pe care le ai la dispoziție. Pe lângă asta, adaosul de ierburi aromatice proaspete pe salată chiar înainte de a o servi este un truc garantat pentru aproximativ orice salată proaspătă.