Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Metode de gătit legumele şi reţete. Reţete cu toate vitaminele

 

Cum se gătesc legumele pe mapamond

Amatorii de reţete din bucătăriile lumii sunt în general buni cunoscători ai variatelor metode şi principii diferite de gătit legumele. Cunoaşteţi, desigur, faimoasele legume la grătar prezente în mai toate restaurantele mediteraneene, gustoasele sauté-uri de legume aşa cum sunt ele pregătite în Franţa, sau legumele gătite în wok, prin stir fry, după metoda asiatică. Fireşte, aceste metode aparţin la origine unor zone geografice specifice, însă acum fac parte din bucătăria internaţională.
 
Fierte, opărite, coapte sau gătite pe aburi, legumele îşi pot păstra vitaminele, culoarea proaspătă şi aspectul intact dacă sunt pregătite corespunzător.

O lume plină de reţete. Reţete mai mult sau mai puţin cunoscute

Călătorul lipsit de curiozitate gastronomică nu va cunoaşte probabil diversitatea vegetalelor din bucătăriile lumii, neaflând niciodată că legumele înseamnă şi altceva decât cartofi prăjiţi. Diverse supe, garnituri şi adausuri cu legume pătrunse în portofoliul bucătăriei universale sunt acum în meniul oricărui restaurant cu specific internaţional. Sunt însă anumite delicatese pe care le veţi găsi mai degrabă în locaţii cu specific geografic, de exemplu restaurante chinezeşti, mexicane, indiene, africane sau japoneze. Nu vă sfiiţi să încercaţi aceste reţete, pentru a vă bucura de diversitatea lor.


Rețete care te-ar putea interesa

Orez cu porumb
Orez cu porumb

Rețeta gustoasă ideală pentru sezonul rece.

4 persoane peste 45 min Simplu
Carne de porc yin și yang
Carne de porc yin și yang

Îmbină forțele yin și yang în artă culinară, creând echilibrul opozițiilor.

4 persoane peste 45 min Mediu
Turnulețe de mămăligă cu ciuperci și chips de parmezan
Turnulețe de mămăligă cu ciuperci și chips de parmezan

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

2 persoane peste 45 min Simplu
Ceviche - Pește marinat în tomate și suc de lămâie
Ceviche - Pește marinat în tomate și suc de lămâie

Rețetă delicioasă pentru întreaga familie

3 persoane peste 45 min Mediu
Metode de gătit legumele şi reţete. Reţete cu toate vitaminele
 

Cum se gătesc legumele pe mapamond

Amatorii de reţete din bucătăriile lumii sunt în general buni cunoscători ai variatelor metode şi principii diferite de gătit legumele. Cunoaşteţi, desigur, faimoasele legume la grătar prezente în mai toate restaurantele mediteraneene, gustoasele sauté-uri de legume aşa cum sunt ele pregătite în Franţa, sau legumele gătite în wok, prin stir fry, după metoda asiatică. Fireşte, aceste metode aparţin la origine unor zone geografice specifice, însă acum fac parte din bucătăria internaţională.
 
Fierte, opărite, coapte sau gătite pe aburi, legumele îşi pot păstra vitaminele, culoarea proaspătă şi aspectul intact dacă sunt pregătite corespunzător.

O lume plină de reţete. Reţete mai mult sau mai puţin cunoscute

Călătorul lipsit de curiozitate gastronomică nu va cunoaşte probabil diversitatea vegetalelor din bucătăriile lumii, neaflând niciodată că legumele înseamnă şi altceva decât cartofi prăjiţi. Diverse supe, garnituri şi adausuri cu legume pătrunse în portofoliul bucătăriei universale sunt acum în meniul oricărui restaurant cu specific internaţional. Sunt însă anumite delicatese pe care le veţi găsi mai degrabă în locaţii cu specific geografic, de exemplu restaurante chinezeşti, mexicane, indiene, africane sau japoneze. Nu vă sfiiţi să încercaţi aceste reţete, pentru a vă bucura de diversitatea lor.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.