Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Rețete cu spanac

În zilele noastre, spanacul a revenit puternic în tendințe. Frunzele proaspete de spanac sunt folosite ca bază pentru salate foarte ușoare și nutritive, dar și pentru salate.

Cât se fierbe spanacul proaspăt?

Spanacul proaspăt se fierbe aproximativ 3-5 minute.

Ce conține spanacul verde?

Spanacul verde conţine amidon, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, sodiu, fier, zinc, mangan, fluor, vitaminele C, B1, B2, B6, PP, E, K, acid folic, provitamina A.

Descoperă mai jos selecția noastră de rețete preparate cu spanac:

1. Spanac cremos cu ou

O rețetă simplă și delicioasă de spanac proaspăt cu ou deasupra.

Ingrediente necesare:

Află pașii de preparare aici

2. Paste sănătoase cu spanac și mazăre

Află cum poți prepara paste sănătoase cu spanac și mazăre delicioasă marca Bonduelle.

Ingrediente necesare:

Descoperă pașii de preparare aici

3. Rulouri de spanac cu somon afumat și cremă de brânză

Cu un rezultat inedit și ușor de preparat, rulourile de spanac cu somon afumat și cremă de brânză pot fi alegerea ideală pentru o masă bogată în fibre și proteine.

Ingrediente necesare:

  • 450 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
  • 3 ouă (se separă albușurile de gălbenușuri)
  • 250 g somon afumat
  • 250 g cremă de brânză
  • 1 lămâie
  • Câte 2 crenguțe de cimbru, oregano, busuioc verde și mărar proaspăt
  • Sare după gust
  • Piper după gust

Descoperă cum poți prepara rețeta aici

4. Risotto cu fasole verde și spanac

Un preparat simplu, la tigaie, cu o combinație de ingrediente bogate în fibre alimentare și proteine.

Ingrediente necesare:

  • 1 pungă (400 g) Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
  • 250 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
  • 300 g orez arborio
  • 1 ceapă
  • 10 crenguțe mentă
  • 5 linguri ulei de măsline
  • Piper după gust
  • Sare după gust

Descoperă cum poți obține un preparat gustos aici

5. Cartofi copți umpluți cu spanac și verdeață

Preparat la cuptor, cu spanac, pătrunjel și ceapă verde, cartofii umpluți pot fi alegerea ideală pentru o cină bogată în fier.

Ingrediente necesare:

  • 250 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
  • 6 cartofi
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 3 fire de ceapă verde
  • 2 linguri ulei de măsline
  • Sare după gust
  • Piper după gust

Afla care sunt pasii de preparare aici.

6. Pizza cu spanac și ciuperci

Redescoperă pizza, un preparat iubit atât de cei mici cât și de adulți, reinterpretată, cu un conținut scăzut în calorii.

Ingrediente necesare:

Descoperă pașii de preparare aici

7. Colțunași prăjiți cu spanac și varză

O rețetă asiatică gustoasă cu spanac, ghimbir și varză chinezească.

Ingrediente necesare:

Află cum poți obține un preparat gustos aici.

8. Supă cremă de spanac

Obțineți o supă cremă delicioasă de spanac, cu frișcă de hrean.

Ingrediente necesare:

  • 200 g Spanac tocat Bonduelle
  • 300 de grame de cartofi, cântăriți după ce au fost curățați de coajă
  • 1 litru de supă de pui
  • 1 lingură de ulei
  • 20 g de unt
  • 2 căței mari de usturoi
  • 1 ceapă de mărime medie
  • 150 g de smântână lichidă pentru gătit
  • Sare, piper, nucșoară
  • În plus: crutoane pentru servit
  • Opțional: frișcă de hrean, preparată din 150 de grame de smântână pentru frișcă (neîndulcită) și 1 lingură de hrean proaspăt ras

Află modalitatea de preparare aici.

9. Ruladă de pui cu morcovi și spanac

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie, rulada din piept de pui cu spanac conține o combinație de ingrediente scăzute în grăsimi.

Ingrediente necesare:

  • 200 g Spanac tocat Bonduelle
  • 1 piept pui
  • 2 morcovi
  • 2 cepe de mărime potrivită
  • Ulei
  • Rozmarin mărunțit
  • Chilli
  • Busuioc
  • Sare
  • Ghimbir

Descoperă pașii de preparare aici.

10. Chec cu spanac

O combinație perfectă de gusturi, checul cu spanac și carne de curcan reprezintă combinația inedită pentru o cină în familie.

Ingrediente necesare:

  • 1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle
  • 700 g carne curcan
  • 2 ouă
  • 2 cepe
  • 1 linguriță mentă tocată
  • 1-2 fire praz
  • 4-5 căței usturoi
  • 2 linguri pesmet auriu picant
  • 2 lingură unt
  • 1 praf piper proaspăt măcinat
  • 1 praf sare

Află cum poți obține acest preparat aici.

Obține un aport de vitamine la alimentația ta zilnică, descoperă și tu selecția noastră de rețete de post, ideale pentru preparatele de zi cu zi, indiferent dacă ții post sau nu.


Rețete care te-ar putea interesa

Tartină cu porumb chilli și ricotta
Tartină cu porumb chilli și ricotta

O rețetă simplă, rapidă și gustoasă.

4 persoane sub 15 min Simplu
Gratin cu broccoli, praz și ciupercuțe
Gratin cu broccoli, praz și ciupercuțe

Un amestec delicios de praz, broccoli, șuncă, telemea și ciupercuțe!

4 persoane 15-30 min Simplu
Frigărui din ciuperci și crenvurști
Frigărui din ciuperci și crenvurști

Alege o rețetă originală de la Bonduelle cu frigărui din ciuperci și crenvurști.

3 persoane 30-45 min Mediu
Fasole galbenă cu ceapă și lămâie
Fasole galbenă cu ceapă și lămâie

O garnitură perfectă pentru o friptură sau pește, ușor de făcut și delicioasă

2 persoane 15-30 min Simplu
Rețete cu spanac

În zilele noastre, spanacul a revenit puternic în tendințe. Frunzele proaspete de spanac sunt folosite ca bază pentru salate foarte ușoare și nutritive, dar și pentru salate.

Cât se fierbe spanacul proaspăt?

Spanacul proaspăt se fierbe aproximativ 3-5 minute.

Ce conține spanacul verde?

Spanacul verde conţine amidon, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, sodiu, fier, zinc, mangan, fluor, vitaminele C, B1, B2, B6, PP, E, K, acid folic, provitamina A.

Descoperă mai jos selecția noastră de rețete preparate cu spanac:

1. Spanac cremos cu ou

O rețetă simplă și delicioasă de spanac proaspăt cu ou deasupra.

Ingrediente necesare:

Află pașii de preparare aici

2. Paste sănătoase cu spanac și mazăre

Află cum poți prepara paste sănătoase cu spanac și mazăre delicioasă marca Bonduelle.

Ingrediente necesare:

Descoperă pașii de preparare aici

3. Rulouri de spanac cu somon afumat și cremă de brânză

Cu un rezultat inedit și ușor de preparat, rulourile de spanac cu somon afumat și cremă de brânză pot fi alegerea ideală pentru o masă bogată în fibre și proteine.

Ingrediente necesare:

  • 450 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
  • 3 ouă (se separă albușurile de gălbenușuri)
  • 250 g somon afumat
  • 250 g cremă de brânză
  • 1 lămâie
  • Câte 2 crenguțe de cimbru, oregano, busuioc verde și mărar proaspăt
  • Sare după gust
  • Piper după gust

Descoperă cum poți prepara rețeta aici

4. Risotto cu fasole verde și spanac

Un preparat simplu, la tigaie, cu o combinație de ingrediente bogate în fibre alimentare și proteine.

Ingrediente necesare:

  • 1 pungă (400 g) Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
  • 250 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
  • 300 g orez arborio
  • 1 ceapă
  • 10 crenguțe mentă
  • 5 linguri ulei de măsline
  • Piper după gust
  • Sare după gust

Descoperă cum poți obține un preparat gustos aici

5. Cartofi copți umpluți cu spanac și verdeață

Preparat la cuptor, cu spanac, pătrunjel și ceapă verde, cartofii umpluți pot fi alegerea ideală pentru o cină bogată în fier.

Ingrediente necesare:

  • 250 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
  • 6 cartofi
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 3 fire de ceapă verde
  • 2 linguri ulei de măsline
  • Sare după gust
  • Piper după gust

Afla care sunt pasii de preparare aici.

6. Pizza cu spanac și ciuperci

Redescoperă pizza, un preparat iubit atât de cei mici cât și de adulți, reinterpretată, cu un conținut scăzut în calorii.

Ingrediente necesare:

Descoperă pașii de preparare aici

7. Colțunași prăjiți cu spanac și varză

O rețetă asiatică gustoasă cu spanac, ghimbir și varză chinezească.

Ingrediente necesare:

Află cum poți obține un preparat gustos aici.

8. Supă cremă de spanac

Obțineți o supă cremă delicioasă de spanac, cu frișcă de hrean.

Ingrediente necesare:

  • 200 g Spanac tocat Bonduelle
  • 300 de grame de cartofi, cântăriți după ce au fost curățați de coajă
  • 1 litru de supă de pui
  • 1 lingură de ulei
  • 20 g de unt
  • 2 căței mari de usturoi
  • 1 ceapă de mărime medie
  • 150 g de smântână lichidă pentru gătit
  • Sare, piper, nucșoară
  • În plus: crutoane pentru servit
  • Opțional: frișcă de hrean, preparată din 150 de grame de smântână pentru frișcă (neîndulcită) și 1 lingură de hrean proaspăt ras

Află modalitatea de preparare aici.

9. Ruladă de pui cu morcovi și spanac

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie, rulada din piept de pui cu spanac conține o combinație de ingrediente scăzute în grăsimi.

Ingrediente necesare:

  • 200 g Spanac tocat Bonduelle
  • 1 piept pui
  • 2 morcovi
  • 2 cepe de mărime potrivită
  • Ulei
  • Rozmarin mărunțit
  • Chilli
  • Busuioc
  • Sare
  • Ghimbir

Descoperă pașii de preparare aici.

10. Chec cu spanac

O combinație perfectă de gusturi, checul cu spanac și carne de curcan reprezintă combinația inedită pentru o cină în familie.

Ingrediente necesare:

  • 1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle
  • 700 g carne curcan
  • 2 ouă
  • 2 cepe
  • 1 linguriță mentă tocată
  • 1-2 fire praz
  • 4-5 căței usturoi
  • 2 linguri pesmet auriu picant
  • 2 lingură unt
  • 1 praf piper proaspăt măcinat
  • 1 praf sare

Află cum poți obține acest preparat aici.

Obține un aport de vitamine la alimentația ta zilnică, descoperă și tu selecția noastră de rețete de post, ideale pentru preparatele de zi cu zi, indiferent dacă ții post sau nu.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.