Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Rețete cu Spanac

În zilele noastre, spanacul a revenit puternic în tendințe. Frunzele proaspete de spanac sunt folosite ca bază pentru salate foarte ușoare și nutritive, dar și pentru salate. Descoperă colecția noastră de rețete preparate cu spanac:

 

 

1. Spanac cremos cu ou

Descoperă rețeta simplă și delicioasă de spanac proaspăt cu ou deasupra. 

Ingrediente necesare:

  • 750 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
  • 200 g cremă de brânză
  • 1 ceapă tocată mărunt
  • 3 căței de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • Sare
  • Piper

Află pașii de preparare aici

2. Paste sănătoase cu spanac și mazăre

Află cum poți prepara paste sănătoase cu spanac și mazăre delicioasă marca Bonduelle.

Ingrediente necesare:

  • 200 g Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle
  • 200 g Spanac frunze întregi Bonduelle
  • 250 g paste
  • 1 lingură unt
  • 200 g de brânză moale
  • Sar
  • Piper

Descoperă pașii de preparare aici

3. Rulouri de spanac cu somon afumat și cremă de brânză

Cu un rezultat inedit și usor de preparat, rulourile de spanac cu somon afumat și cremă de branză pot fi alegerea ideală pentru o masa bogată în fibre și proteine.

Ingrediente necesare:

  • 450 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
  • 3 ouă (se separă albușurile de gălbenușuri)
  • 250 g somon afumat
  • 250 g cremă de brânză
  • 1 lămâie
  • Câte 2 crenguțe de cimbru, oregano, busuioc verde și mărar proaspăt
  • Sare după gust
  • Piper după gust

Descoperă cum poți prepara rețeta aici.

 

4. Risotto cu fasole verde și spanac

Un preparat simplu, la tigaie, cu o combinație de ingrediente bogate în fibre alimentare și proteine.

Ingrediente necesare:

  • 1 pungă (400 g) Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
  • 250 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
  • 300 g orez arborio
  • 1 ceapă
  • 10 crenguțe mentă
  • 5 linguri ulei de măsline
  • Piper după gust
  • Sare după gust

Descoperă cum poți obține un preparat gustos aici.

 

5. Cartofi copți umpluți cu spanac și verdeață

 

Preparat la cuptor, cu spanac, pătrunjel și ceapă verde, cartofii umpluți pot fi alegerea ideală pentru o cină bogată în fier.

Ingrediente necesare:

  • 250 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
  • 6 cartofi
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 3 fire de ceapă verde
  • 2 linguri ulei de măsline
  • Sare după gust
  • Piper după gust

Afla care sunt pasii de preparare aici.

 

5. Pizza cu spanac și ciuperci

 

Redescoperă pizza, un preparat iubit atât de cei mici cât și de adulți, reinterpretată cu un conținut scăzut în calorii.

Ingrediente necesare:

  • 200 g Ciuperci feliate Bonduelle
  • 375 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
  • 1/2 linguriță zahăr
  • 5 g drojdie
  • 1 linguriță sare
  • 50 ml. ulei de măsline
  • 800 g făină de grâu
  • 800 g roșii decojite în suc propriu
  • 100 g roșii cherry
  • 1 ceapă
  • 1 legătură busuioc

 

Descoperă pașii de preparare aici.

   

7. Colțunași prăjiți cu spanac și varză

 

O rețetă asiatică gustoasă cu spanac, ghimbir și varză chinezească.

Ingrediente necesare:

  • 375 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
  • 100 g Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle
  • 1 pachet de aluat pentru pachețele de primăvară (20 de foi)
  • 400 g varză chinezească
  • 1 buc. (100 g) ghimbir (rădăcină)
  • 3-4 fire ceapă verde
  • 300 ml. ulei vegetal
  • 1 ardei iute
  • 3 căței de usturoi
  • 6 linguri sos de soia
  • 4 picături sos de chilli
  • 1 linguriță zahăr
  • Sare după gust

Află cum poți obține un preparat gustos aici.

8. Supă cremă de spanac

 

Obțineți o supă cremă delicioasă de spanac, cu frișcă de hrean.

Ingrediente necesare:

  • 200 g Spanac tocat Bonduelle
  • 300 de grame de cartofi, cântăriți după ce au fost curățați de coajă
  • 1 litru de supă de pui
  • 1 lingură de ulei
  • 20 g de unt
  • 2 căței mari de usturoi
  • 1 ceapă de mărime medie
  • 150 g de smântână lichidă pentru gătit
  • Sare, piper, nucșoară
  • În plus: crutoane pentru servit
  • Opțional: frișcă de hrean, preparată din 150 de grame de smântână pentru frișcă (neîndulcită) și 1 lingură de hrean proaspăt ras

Află modalitatea de preparare aici.

9. Ruladă de pui cu morcovi și spanac

 

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie, rulada din piept de pui cu spanac conține o combinație de ingrediente scăzute în grăsimi.

Ingrediente necesare:

  • 200 g Spanac tocat Bonduelle
  • 1 piept pui
  • 2 morcovi
  • 2 cepe de mărime potrivită
  • Ulei
  • Rozmarin mărunțit
  • Chilli
  • Busuioc
  • Sare
  • Ghimbir

Descoperă pașii de preparare aici.

10. Chec cu spanac

 

O combinație perfecta de gusturi, checul cu spanac și carne de curcan reprezintă combinația inedită pentru o cină în familie.

 

Ingrediente necesare:

  • 1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle
  • 700 g carne curcan
  • 2 ouă
  • 2 cepe
  • 1 linguriță mentă tocată
  • 1-2 fire praz
  • 4-5 căței usturoi
  • 2 linguri pesmet auriu picant
  • 2 lingură unt
  • 1 praf piper proaspăt măcinat
  • 1 praf sare

Află cum poți obține acest preparat aici.

 

 


Rețete care te-ar putea interesa

Supă cremă de mazăre și salată verde

Supă cremă de mazăre și salată verde

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

3 persoane 15-30 min Simplu
Pulpe de pui la cuptor cu legume

Pulpe de pui la cuptor cu legume

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

6 persoane 30-45 min Simplu
Gundel palacsinta - clătitele ungurești

Gundel palacsinta - clătitele ungurești

Pentru o seară relaxată în familie.

3 persoane peste 45 min Mediu
Gulab Jamun - desert indian

Gulab Jamun - desert indian

Desert popular în India - găluști prăjite în sirop de zahăr.

4 persoane 30-45 min Simplu
Rețete cu Spanac

În zilele noastre, spanacul a revenit puternic în tendințe. Frunzele proaspete de spanac sunt folosite ca bază pentru salate foarte ușoare și nutritive, dar și pentru salate. Descoperă colecția noastră de rețete preparate cu spanac:

 

 

1. Spanac cremos cu ou

Descoperă rețeta simplă și delicioasă de spanac proaspăt cu ou deasupra. 

Ingrediente necesare:

  • 750 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
  • 200 g cremă de brânză
  • 1 ceapă tocată mărunt
  • 3 căței de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • Sare
  • Piper

Află pașii de preparare aici

2. Paste sănătoase cu spanac și mazăre

Află cum poți prepara paste sănătoase cu spanac și mazăre delicioasă marca Bonduelle.

Ingrediente necesare:

  • 200 g Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle
  • 200 g Spanac frunze întregi Bonduelle
  • 250 g paste
  • 1 lingură unt
  • 200 g de brânză moale
  • Sar
  • Piper

Descoperă pașii de preparare aici

3. Rulouri de spanac cu somon afumat și cremă de brânză

Cu un rezultat inedit și usor de preparat, rulourile de spanac cu somon afumat și cremă de branză pot fi alegerea ideală pentru o masa bogată în fibre și proteine.

Ingrediente necesare:

  • 450 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
  • 3 ouă (se separă albușurile de gălbenușuri)
  • 250 g somon afumat
  • 250 g cremă de brânză
  • 1 lămâie
  • Câte 2 crenguțe de cimbru, oregano, busuioc verde și mărar proaspăt
  • Sare după gust
  • Piper după gust

Descoperă cum poți prepara rețeta aici.

 

4. Risotto cu fasole verde și spanac

Un preparat simplu, la tigaie, cu o combinație de ingrediente bogate în fibre alimentare și proteine.

Ingrediente necesare:

  • 1 pungă (400 g) Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
  • 250 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
  • 300 g orez arborio
  • 1 ceapă
  • 10 crenguțe mentă
  • 5 linguri ulei de măsline
  • Piper după gust
  • Sare după gust

Descoperă cum poți obține un preparat gustos aici.

 

5. Cartofi copți umpluți cu spanac și verdeață

 

Preparat la cuptor, cu spanac, pătrunjel și ceapă verde, cartofii umpluți pot fi alegerea ideală pentru o cină bogată în fier.

Ingrediente necesare:

  • 250 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
  • 6 cartofi
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 3 fire de ceapă verde
  • 2 linguri ulei de măsline
  • Sare după gust
  • Piper după gust

Afla care sunt pasii de preparare aici.

 

5. Pizza cu spanac și ciuperci

 

Redescoperă pizza, un preparat iubit atât de cei mici cât și de adulți, reinterpretată cu un conținut scăzut în calorii.

Ingrediente necesare:

  • 200 g Ciuperci feliate Bonduelle
  • 375 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
  • 1/2 linguriță zahăr
  • 5 g drojdie
  • 1 linguriță sare
  • 50 ml. ulei de măsline
  • 800 g făină de grâu
  • 800 g roșii decojite în suc propriu
  • 100 g roșii cherry
  • 1 ceapă
  • 1 legătură busuioc

 

Descoperă pașii de preparare aici.

   

7. Colțunași prăjiți cu spanac și varză

 

O rețetă asiatică gustoasă cu spanac, ghimbir și varză chinezească.

Ingrediente necesare:

  • 375 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
  • 100 g Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle
  • 1 pachet de aluat pentru pachețele de primăvară (20 de foi)
  • 400 g varză chinezească
  • 1 buc. (100 g) ghimbir (rădăcină)
  • 3-4 fire ceapă verde
  • 300 ml. ulei vegetal
  • 1 ardei iute
  • 3 căței de usturoi
  • 6 linguri sos de soia
  • 4 picături sos de chilli
  • 1 linguriță zahăr
  • Sare după gust

Află cum poți obține un preparat gustos aici.

8. Supă cremă de spanac

 

Obțineți o supă cremă delicioasă de spanac, cu frișcă de hrean.

Ingrediente necesare:

  • 200 g Spanac tocat Bonduelle
  • 300 de grame de cartofi, cântăriți după ce au fost curățați de coajă
  • 1 litru de supă de pui
  • 1 lingură de ulei
  • 20 g de unt
  • 2 căței mari de usturoi
  • 1 ceapă de mărime medie
  • 150 g de smântână lichidă pentru gătit
  • Sare, piper, nucșoară
  • În plus: crutoane pentru servit
  • Opțional: frișcă de hrean, preparată din 150 de grame de smântână pentru frișcă (neîndulcită) și 1 lingură de hrean proaspăt ras

Află modalitatea de preparare aici.

9. Ruladă de pui cu morcovi și spanac

 

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie, rulada din piept de pui cu spanac conține o combinație de ingrediente scăzute în grăsimi.

Ingrediente necesare:

  • 200 g Spanac tocat Bonduelle
  • 1 piept pui
  • 2 morcovi
  • 2 cepe de mărime potrivită
  • Ulei
  • Rozmarin mărunțit
  • Chilli
  • Busuioc
  • Sare
  • Ghimbir

Descoperă pașii de preparare aici.

10. Chec cu spanac

 

O combinație perfecta de gusturi, checul cu spanac și carne de curcan reprezintă combinația inedită pentru o cină în familie.

 

Ingrediente necesare:

  • 1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle
  • 700 g carne curcan
  • 2 ouă
  • 2 cepe
  • 1 linguriță mentă tocată
  • 1-2 fire praz
  • 4-5 căței usturoi
  • 2 linguri pesmet auriu picant
  • 2 lingură unt
  • 1 praf piper proaspăt măcinat
  • 1 praf sare

Află cum poți obține acest preparat aici.