Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Listă de sfaturi pentru paste cu sos tomat și ciuperci

Oricine poate învăța să facă în 20 de minute paste cu sos tomat și ciuperci. Cât de speciale sunt pastele dumneavoastră? Știți să transformați una dintre cele mai simple rețete din lume în ceva realmente delicios? 

  • Folosiți ingrediente de calitate superioară: nu alegeți mereu cea mai ieftină variantă de paste de pe raft! Cumpărați paste bune sau, dacă sunteți bucătar cu experiență, faceți-vă singur pastele!
  • Folosiți frunze proaspete: pătrunjel, busuioc, măghiran, dafin și oregano; frunzele uscate nu sunt chiar atât de aromate ca cele proaspete!
  • Cu toate că nu este obligatoriu, vă va plăcea puțină brânză parmezan sau pecorino romano rasă mărunt peste paste. Această mâncare merge bine și cu puțin vin sec. Aceste ingrediente pot părea relativ scumpe la prima vedere, dar cantitățile de care aveți nevoie sunt foarte mici.
  • Folosiți uleiuri de calitate pentru a frige orice trebuie fript! Găsiți un ulei sănătos, bogat în colesterol bun și cu o temperatură de ardere relativ ridicată.
  • Nu ezitați să folosiți sos de scoici, cu toate că nu este un ingredient comun pentru această mâncare. Veți constata că textura pe care o dă pastelor cu sos tomat și ciuperci este realmente perfectă!
  • Adăugați supă de legume sau de carne în loc de apă pentru un rezultat cu adevărat delicios.
  • Nu zdrobiți usturoiul; este suficient să îl căliți ușor în tigaie; cățeii de usturoi întregi și sosul pentru mâncarea de paste vor fi suficient de aromate!

Cu puțină grijă la ingrediente și puțină imaginație veți obține rezultate excepționale. 


Rețete care te-ar putea interesa

Friptură de porc alături de panna cotta cu legume Bonduelle, jeleu de sfeclă și păstăi usturoiate
Friptură de porc alături de panna cotta cu legume Bonduelle, jeleu de sfeclă și păstăi usturoiate

O rețetă Bonduelle pentru cele mai rafinate gusturi.

4 persoane 30-45 min Simplu
Roșii umplute cu broccoli, spanac și tofu
Roșii umplute cu broccoli, spanac și tofu

Un gust deosebit și o aromă plăcută.

4 persoane 15-30 min Simplu
Lipie umplută cu linte, bucăți de feta și roșii
Lipie umplută cu linte, bucăți de feta și roșii

Un preparat perfect pentru un prânz sănătos sau o cină vegetariană ușoară

2 persoane 15-30 min Simplu
Tort aperitiv în trei culori
Tort aperitiv în trei culori

O experiență culinară.

8 persoane 30-45 min Simplu
Listă de sfaturi pentru paste cu sos tomat și ciuperci

Oricine poate învăța să facă în 20 de minute paste cu sos tomat și ciuperci. Cât de speciale sunt pastele dumneavoastră? Știți să transformați una dintre cele mai simple rețete din lume în ceva realmente delicios? 

  • Folosiți ingrediente de calitate superioară: nu alegeți mereu cea mai ieftină variantă de paste de pe raft! Cumpărați paste bune sau, dacă sunteți bucătar cu experiență, faceți-vă singur pastele!
  • Folosiți frunze proaspete: pătrunjel, busuioc, măghiran, dafin și oregano; frunzele uscate nu sunt chiar atât de aromate ca cele proaspete!
  • Cu toate că nu este obligatoriu, vă va plăcea puțină brânză parmezan sau pecorino romano rasă mărunt peste paste. Această mâncare merge bine și cu puțin vin sec. Aceste ingrediente pot părea relativ scumpe la prima vedere, dar cantitățile de care aveți nevoie sunt foarte mici.
  • Folosiți uleiuri de calitate pentru a frige orice trebuie fript! Găsiți un ulei sănătos, bogat în colesterol bun și cu o temperatură de ardere relativ ridicată.
  • Nu ezitați să folosiți sos de scoici, cu toate că nu este un ingredient comun pentru această mâncare. Veți constata că textura pe care o dă pastelor cu sos tomat și ciuperci este realmente perfectă!
  • Adăugați supă de legume sau de carne în loc de apă pentru un rezultat cu adevărat delicios.
  • Nu zdrobiți usturoiul; este suficient să îl căliți ușor în tigaie; cățeii de usturoi întregi și sosul pentru mâncarea de paste vor fi suficient de aromate!

Cu puțină grijă la ingrediente și puțină imaginație veți obține rezultate excepționale.