Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Este atât de ușor să ai o mâncare frumoasă în farfurie

Să nu uităm de frumusețe, căci este un element important al oricărui preparat de calitate. La ce trebuie să fim atenți? La felul inteligent în care combinăm culorile și mărimea ingredintelor! Încearcă să nu le lași să se “decoloreze”. Dacă vrei să prepari o friptură la capac, nu amesteca în sos ingrediente mici, colorate, precum boabele de porumb la conservă sau amestecul “Mexican Mix”.  Mai întâi, așează felul principal pe farfurie, iar apoi, decorează-l pe deasupra cu un amestec de legume colorate. Lasă-ți invitații să-l amestece singuri, iar tu bucură-te de o farfurie frumoasă și luminoasă în momentul când o servești. La legumele verzi, poți adăuga fasole roșie boabe sau porumb. În acest fel, preparatul se va transforma într-o creație veselă și frumoasă! 


Rețete care te-ar putea interesa

Tolma - frunze de viță-de-vie umplute
Tolma - frunze de viță-de-vie umplute

Un gust bogat și o aromă extraordinară.

8 persoane peste 45 min Simplu
Ardei umpluți cu fasole roșie
Ardei umpluți cu fasole roșie

Ardeii umpluți sunt un preparat de bază în multe țări din sud-estul Europei. Acest fel de mâncare face parte din cultura și tradiția noastră, dar fiecare regiune are moduri diferite de a-l pregăti. Alege să-i surprinzi pe cei dragi cu o rețetă de ardei umpluți cu fasole roșie!

4 persoane 30-45 min Mediu
Aki y bacalao
Aki y bacalao

Mâncare din Insulele Caraibe.

3 persoane peste 45 min Mediu
Ouă coapte pe pat de broccoli
Ouă coapte pe pat de broccoli

Un mic dejun special, plin de vitamine și proteine

4 persoane 15-30 min Complex
Este atât de ușor să ai o mâncare frumoasă în farfurie

Să nu uităm de frumusețe, căci este un element important al oricărui preparat de calitate. La ce trebuie să fim atenți? La felul inteligent în care combinăm culorile și mărimea ingredintelor! Încearcă să nu le lași să se “decoloreze”. Dacă vrei să prepari o friptură la capac, nu amesteca în sos ingrediente mici, colorate, precum boabele de porumb la conservă sau amestecul “Mexican Mix”.  Mai întâi, așează felul principal pe farfurie, iar apoi, decorează-l pe deasupra cu un amestec de legume colorate. Lasă-ți invitații să-l amestece singuri, iar tu bucură-te de o farfurie frumoasă și luminoasă în momentul când o servești. La legumele verzi, poți adăuga fasole roșie boabe sau porumb. În acest fel, preparatul se va transforma într-o creație veselă și frumoasă! 

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.