Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Este atât de ușor să ai o mâncare frumoasă în farfurie

Să nu uităm de frumusețe, căci este un element important al oricărui preparat de calitate. La ce trebuie să fim atenți? La felul inteligent în care combinăm culorile și mărimea ingredintelor! Încearcă să nu le lași să se “decoloreze”. Dacă vrei să prepari o friptură la capac, nu amesteca în sos ingrediente mici, colorate, precum boabele de porumb la conservă sau amestecul “Mexican Mix”.  Mai întâi, așează felul principal pe farfurie, iar apoi, decorează-l pe deasupra cu un amestec de legume colorate. Lasă-ți invitații să-l amestece singuri, iar tu bucură-te de o farfurie frumoasă și luminoasă în momentul când o servești. La legumele verzi, poți adăuga fasole roșie boabe sau porumb. În acest fel, preparatul se va transforma într-o creație veselă și frumoasă! 


Rețete care te-ar putea interesa

Salată orientală de primăvară

Salată orientală de primăvară

O rețetă pregătită de Jamila!

6 persoane 15-30 min Simplu
Fusilli 5 legume cu somon afumat și sos de trufe

Fusilli 5 legume cu somon afumat și sos de trufe

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

3 persoane sub 15 min Simplu
Cheesecake cu morcovi

Cheesecake cu morcovi

Un desert cremos și surprinzator cu un gust dulce de morcovi!

10 persoane peste 45 min Mediu
Biban de mare cu supă de mazăre și mentă

Biban de mare cu supă de mazăre și mentă

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

2 persoane 15-30 min Simplu
Este atât de ușor să ai o mâncare frumoasă în farfurie

Să nu uităm de frumusețe, căci este un element important al oricărui preparat de calitate. La ce trebuie să fim atenți? La felul inteligent în care combinăm culorile și mărimea ingredintelor! Încearcă să nu le lași să se “decoloreze”. Dacă vrei să prepari o friptură la capac, nu amesteca în sos ingrediente mici, colorate, precum boabele de porumb la conservă sau amestecul “Mexican Mix”.  Mai întâi, așează felul principal pe farfurie, iar apoi, decorează-l pe deasupra cu un amestec de legume colorate. Lasă-ți invitații să-l amestece singuri, iar tu bucură-te de o farfurie frumoasă și luminoasă în momentul când o servești. La legumele verzi, poți adăuga fasole roșie boabe sau porumb. În acest fel, preparatul se va transforma într-o creație veselă și frumoasă!