Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Mâncarea delicioasă este întotdeauna la modă! Tendințe în 2015

Combină legumele obișnuite cu o serie de condimente exotice. De exemplu, mixul franțuzesc  quatre epices (patru condimente) complimentează într-un mod ideal felurile de mâncare pe bază de legume verzi, pregătite la cuptor. Poți prepara acest mix chiar la tine acasă: amestecă 8 părți de piper alb, 2 părți de cuișoare, 1 parte de nucșoară și 1 parte de ghimbir uscat.

Legumele congelate obișnuite pot fi folosite în multe moduri diferite. De exemplu, încearcă să le consumi nu doar fierte în supe și friptură la tavă, dar și împreună cu carne tocată. Plăcinta “Quiche lorraine” va avea un gust absolut delicios cu boabe de fasole, șuncă, smântână și brânză, la fel ca un ștrudel cu brânză feta, mărar și spanac mărunțit. Și nu uita să decongelezi complet legumele, pentru a elimina excesul de lichid din ele.

Pregătirea acasă a unor feluri de mâncare ca la restaurant nu este dificilă. Trebuie doar să te asiguri că folosești ingrediente de calitate și respecți rețeta.


Rețete care te-ar putea interesa

Zeljanica - Plăcintă cu spanac
Zeljanica - Plăcintă cu spanac

Plăcintă sârbească cu spanac și brânză proaspătă dulce.

12 persoane peste 45 min Simplu
Frigărui de ciuperci cu busuioc
Frigărui de ciuperci cu busuioc

Răsfață-ți simțurile cu o rețetă gustoasă cu ciuperci Bonduelle.

3 persoane 30-45 min Mediu
Supă densă de mazăre cu crutoane și parmezan
Supă densă de mazăre cu crutoane și parmezan

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

6 persoane 30-45 min Simplu
Ouă coapte pe pat de broccoli
Ouă coapte pe pat de broccoli

Un mic dejun special, plin de vitamine și proteine

4 persoane 15-30 min Complex
Mâncarea delicioasă este întotdeauna la modă! Tendințe în 2015

Combină legumele obișnuite cu o serie de condimente exotice. De exemplu, mixul franțuzesc  quatre epices (patru condimente) complimentează într-un mod ideal felurile de mâncare pe bază de legume verzi, pregătite la cuptor. Poți prepara acest mix chiar la tine acasă: amestecă 8 părți de piper alb, 2 părți de cuișoare, 1 parte de nucșoară și 1 parte de ghimbir uscat.

Legumele congelate obișnuite pot fi folosite în multe moduri diferite. De exemplu, încearcă să le consumi nu doar fierte în supe și friptură la tavă, dar și împreună cu carne tocată. Plăcinta “Quiche lorraine” va avea un gust absolut delicios cu boabe de fasole, șuncă, smântână și brânză, la fel ca un ștrudel cu brânză feta, mărar și spanac mărunțit. Și nu uita să decongelezi complet legumele, pentru a elimina excesul de lichid din ele.

Pregătirea acasă a unor feluri de mâncare ca la restaurant nu este dificilă. Trebuie doar să te asiguri că folosești ingrediente de calitate și respecți rețeta.