Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Mâncarea delicioasă este întotdeauna la modă! Tendințe în 2015

Combină legumele obișnuite cu o serie de condimente exotice. De exemplu, mixul franțuzesc  quatre epices (patru condimente) complimentează într-un mod ideal felurile de mâncare pe bază de legume verzi, pregătite la cuptor. Poți prepara acest mix chiar la tine acasă: amestecă 8 părți de piper alb, 2 părți de cuișoare, 1 parte de nucșoară și 1 parte de ghimbir uscat.

Legumele congelate obișnuite pot fi folosite în multe moduri diferite. De exemplu, încearcă să le consumi nu doar fierte în supe și friptură la tavă, dar și împreună cu carne tocată. Plăcinta “Quiche lorraine” va avea un gust absolut delicios cu boabe de fasole, șuncă, smântână și brânză, la fel ca un ștrudel cu brânză feta, mărar și spanac mărunțit. Și nu uita să decongelezi complet legumele, pentru a elimina excesul de lichid din ele.

Pregătirea acasă a unor feluri de mâncare ca la restaurant nu este dificilă. Trebuie doar să te asiguri că folosești ingrediente de calitate și respecți rețeta.


Rețete care te-ar putea interesa

Chec cu morcovi și dovleac
Chec cu morcovi și dovleac

Rețetă delicioasă și sățioasă.

10 persoane peste 45 min Simplu
Aperitiv colorat
Aperitiv colorat

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

6 persoane 15-30 min Simplu
Orez cu ciuperci și porumb
Orez cu ciuperci și porumb

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie.

4 persoane 30-45 min Simplu
Pește cu lămâie și fasole galbenă
Pește cu lămâie și fasole galbenă

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 30-45 min Simplu
Mâncarea delicioasă este întotdeauna la modă! Tendințe în 2015

Combină legumele obișnuite cu o serie de condimente exotice. De exemplu, mixul franțuzesc  quatre epices (patru condimente) complimentează într-un mod ideal felurile de mâncare pe bază de legume verzi, pregătite la cuptor. Poți prepara acest mix chiar la tine acasă: amestecă 8 părți de piper alb, 2 părți de cuișoare, 1 parte de nucșoară și 1 parte de ghimbir uscat.

Legumele congelate obișnuite pot fi folosite în multe moduri diferite. De exemplu, încearcă să le consumi nu doar fierte în supe și friptură la tavă, dar și împreună cu carne tocată. Plăcinta “Quiche lorraine” va avea un gust absolut delicios cu boabe de fasole, șuncă, smântână și brânză, la fel ca un ștrudel cu brânză feta, mărar și spanac mărunțit. Și nu uita să decongelezi complet legumele, pentru a elimina excesul de lichid din ele.

Pregătirea acasă a unor feluri de mâncare ca la restaurant nu este dificilă. Trebuie doar să te asiguri că folosești ingrediente de calitate și respecți rețeta.