Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Mâncarea delicioasă este întotdeauna la modă! Tendințe în 2015

Combină legumele obișnuite cu o serie de condimente exotice. De exemplu, mixul franțuzesc  quatre epices (patru condimente) complimentează într-un mod ideal felurile de mâncare pe bază de legume verzi, pregătite la cuptor. Poți prepara acest mix chiar la tine acasă: amestecă 8 părți de piper alb, 2 părți de cuișoare, 1 parte de nucșoară și 1 parte de ghimbir uscat.

Legumele congelate obișnuite pot fi folosite în multe moduri diferite. De exemplu, încearcă să le consumi nu doar fierte în supe și friptură la tavă, dar și împreună cu carne tocată. Plăcinta “Quiche lorraine” va avea un gust absolut delicios cu boabe de fasole, șuncă, smântână și brânză, la fel ca un ștrudel cu brânză feta, mărar și spanac mărunțit. Și nu uita să decongelezi complet legumele, pentru a elimina excesul de lichid din ele.

Pregătirea acasă a unor feluri de mâncare ca la restaurant nu este dificilă. Trebuie doar să te asiguri că folosești ingrediente de calitate și respecți rețeta.


Rețete care te-ar putea interesa

Colac cu brânză și spanac
Colac cu brânză și spanac

O rețetă pe cât de frumoasă, pe atât de gustoasă. Îți propun să o încerci pentru masa de Crăciun.

0 persoane sub 15 min Simplu
Sufleu de spanac
Sufleu de spanac

O rețetă delicioasă si sănătoasă, de Anca Bunea.

3 persoane peste 45 min Simplu
Penne Rigate cu ciuperci și sos alb
Penne Rigate cu ciuperci și sos alb

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane sub 15 min Simplu
Tartă cu ciuperci și pipote
Tartă cu ciuperci și pipote

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane peste 45 min Simplu
Mâncarea delicioasă este întotdeauna la modă! Tendințe în 2015

Combină legumele obișnuite cu o serie de condimente exotice. De exemplu, mixul franțuzesc  quatre epices (patru condimente) complimentează într-un mod ideal felurile de mâncare pe bază de legume verzi, pregătite la cuptor. Poți prepara acest mix chiar la tine acasă: amestecă 8 părți de piper alb, 2 părți de cuișoare, 1 parte de nucșoară și 1 parte de ghimbir uscat.

Legumele congelate obișnuite pot fi folosite în multe moduri diferite. De exemplu, încearcă să le consumi nu doar fierte în supe și friptură la tavă, dar și împreună cu carne tocată. Plăcinta “Quiche lorraine” va avea un gust absolut delicios cu boabe de fasole, șuncă, smântână și brânză, la fel ca un ștrudel cu brânză feta, mărar și spanac mărunțit. Și nu uita să decongelezi complet legumele, pentru a elimina excesul de lichid din ele.

Pregătirea acasă a unor feluri de mâncare ca la restaurant nu este dificilă. Trebuie doar să te asiguri că folosești ingrediente de calitate și respecți rețeta.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.