Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Legumele uscate

În opinia dieteticienilor şi specialiştilor în nutriţie, desi aceste legume sunt considerate demodate, ele pot deveni un adevăratsucces alimentar al secolului al XXI-lea.

Datorită valorilor nutritive, a uşurinţei de păstrare, a diverselor mâncăruri care pot fi din preparate din legume uscate, ele vor câştiga din ce în ce mai mare popularitate pe mesele întregii lumii. Cele mai populare, conform oamenilor de ştiinţă, sunt : lintea, mazărea, şi o gamă deosebit de bogată a soiurilor de fasole.


Rețete care te-ar putea interesa

Ouă umplute cu pate de casă și ciuperci

Ouă umplute cu pate de casă și ciuperci

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

6 persoane peste 45 min Simplu
Paste negre cu ciuperci și sos roșu

Paste negre cu ciuperci și sos roșu

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 15-30 min Simplu
Friptură de porc alături de panna cotta cu legume Bonduelle, jeleu de sfeclă și păstăi usturoiate

Friptură de porc alături de panna cotta cu legume Bonduelle, jeleu de sfeclă și păstăi usturoiate

O rețetă Bonduelle pentru cele mai rafinate gusturi.

4 persoane 30-45 min Simplu
Salată cu Bonduelle Mexico Mix

Salată cu Bonduelle Mexico Mix

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

2 persoane sub 15 min Simplu
Legumele uscate

În opinia dieteticienilor şi specialiştilor în nutriţie, desi aceste legume sunt considerate demodate, ele pot deveni un adevăratsucces alimentar al secolului al XXI-lea.

Datorită valorilor nutritive, a uşurinţei de păstrare, a diverselor mâncăruri care pot fi din preparate din legume uscate, ele vor câştiga din ce în ce mai mare popularitate pe mesele întregii lumii. Cele mai populare, conform oamenilor de ştiinţă, sunt : lintea, mazărea, şi o gamă deosebit de bogată a soiurilor de fasole.