Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Legumele uscate

În opinia dieteticienilor şi specialiştilor în nutriţie, desi aceste legume sunt considerate demodate, ele pot deveni un adevăratsucces alimentar al secolului al XXI-lea.

Datorită valorilor nutritive, a uşurinţei de păstrare, a diverselor mâncăruri care pot fi din preparate din legume uscate, ele vor câştiga din ce în ce mai mare popularitate pe mesele întregii lumii. Cele mai populare, conform oamenilor de ştiinţă, sunt : lintea, mazărea, şi o gamă deosebit de bogată a soiurilor de fasole.


Rețete care te-ar putea interesa

Salată de morcovi cu mere și porumb

Salată de morcovi cu mere și porumb

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 15-30 min Simplu
Vită cu morcovi și susan

Vită cu morcovi și susan

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

6 persoane 15-30 min Simplu
Quesadilla cu piure de morcov și portocale

Quesadilla cu piure de morcov și portocale

O experiență culinară.

4 persoane 15-30 min Simplu
Pulpă de porc în sos de vin cu ciuperci și garnitură de orez

Pulpă de porc în sos de vin cu ciuperci și garnitură de orez

O experiență culinară.

2 persoane peste 45 min Simplu
Legumele uscate

În opinia dieteticienilor şi specialiştilor în nutriţie, desi aceste legume sunt considerate demodate, ele pot deveni un adevăratsucces alimentar al secolului al XXI-lea.

Datorită valorilor nutritive, a uşurinţei de păstrare, a diverselor mâncăruri care pot fi din preparate din legume uscate, ele vor câştiga din ce în ce mai mare popularitate pe mesele întregii lumii. Cele mai populare, conform oamenilor de ştiinţă, sunt : lintea, mazărea, şi o gamă deosebit de bogată a soiurilor de fasole.