Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Legumele uscate

În opinia dieteticienilor şi specialiştilor în nutriţie, desi aceste legume sunt considerate demodate, ele pot deveni un adevăratsucces alimentar al secolului al XXI-lea.

Datorită valorilor nutritive, a uşurinţei de păstrare, a diverselor mâncăruri care pot fi din preparate din legume uscate, ele vor câştiga din ce în ce mai mare popularitate pe mesele întregii lumii. Cele mai populare, conform oamenilor de ştiinţă, sunt : lintea, mazărea, şi o gamă deosebit de bogată a soiurilor de fasole.


Rețete care te-ar putea interesa

Salată mexicană cu orez

Salată mexicană cu orez

O rețetă pregătită de Jamila!

8 persoane 15-30 min Simplu
Ciorbiță de văcuță

Ciorbiță de văcuță

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 15-30 min Simplu
Cannelloni cu spanac și brânză de capră

Cannelloni cu spanac și brânză de capră

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 15-30 min Simplu
Supă cremă de legume verzi cu perișoare de brânză și ierburi aromatice

Supă cremă de legume verzi cu perișoare de brânză și ierburi aromatice

Și culoare, și savoare, și gata în doar 3 minute!

5 persoane 15-30 min Simplu
Legumele uscate

În opinia dieteticienilor şi specialiştilor în nutriţie, desi aceste legume sunt considerate demodate, ele pot deveni un adevăratsucces alimentar al secolului al XXI-lea.

Datorită valorilor nutritive, a uşurinţei de păstrare, a diverselor mâncăruri care pot fi din preparate din legume uscate, ele vor câştiga din ce în ce mai mare popularitate pe mesele întregii lumii. Cele mai populare, conform oamenilor de ştiinţă, sunt : lintea, mazărea, şi o gamă deosebit de bogată a soiurilor de fasole.