Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Legumele albe - inamicii infecțiilor

Legumele albe joacă un rol uriaș în menținerea sănătății noastre la un nivel adecvat. Cele mai importante efecte sunt:

  • efect antibacterian
  • efect anti-inflamator
  • efect diastolic
  • reglarea nivelului de colesterol "bun" din sânge
  • reglarea funcțiilor intestinale

Legumele albe sunt, în principal, apreciate pentru flavonoidele (antioxidanți) conținute și pentru alicină, substanță care declanșează reacții antibacteriene. Datorită acestui fapt, ele atenuează simptomele asociate infecților virale și bacteriene și chiar pe cele ale astmului. Datorită conținutului ridicat de antioxidanți, reduc riscul de cancer de colon, cancer la sân, cancer de prostată. De asemenea, echilibrează nivelul hormonilor, reducând astfel riscul de cancer pe fond hormonal. Legumele albe pot avea, de asemenea, efecte benefice asupra sistemului nostru cardiovascular. Ele pot reduce nivelul de colesterol "rău" din sânge, pentru a preveni hipertensiunea și cheagurile de sânge. În plus, ele reglează în mod eficient funcționarea intestinelor și suprimă formarea de polipi pe colon.

Grupa albă include:

  • usturoi
  • conopidă
  • ceapa albă
  • praz
  • cicoare
  • cartofi

Rețete care te-ar putea interesa

Mix de salate cu porumb și măsline
Mix de salate cu porumb și măsline

Un preparat perfect pentru o dietă echilibrată pe bază de legume!

2 persoane 15-30 min Simplu
Paste integrale cu creveți și spanac
Paste integrale cu creveți și spanac

O cină spectaculoasă, ușor de pregătit

2 persoane 30-45 min Mediu
Quesadilla cu piure de morcov și portocale
Quesadilla cu piure de morcov și portocale

O experiență culinară.

4 persoane 15-30 min Simplu
Salată cu pâine de porumb și ardei iute
Salată cu pâine de porumb și ardei iute

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie.

6 persoane 30-45 min Simplu
Legumele albe - inamicii infecțiilor

Legumele albe joacă un rol uriaș în menținerea sănătății noastre la un nivel adecvat. Cele mai importante efecte sunt:

  • efect antibacterian
  • efect anti-inflamator
  • efect diastolic
  • reglarea nivelului de colesterol "bun" din sânge
  • reglarea funcțiilor intestinale

Legumele albe sunt, în principal, apreciate pentru flavonoidele (antioxidanți) conținute și pentru alicină, substanță care declanșează reacții antibacteriene. Datorită acestui fapt, ele atenuează simptomele asociate infecților virale și bacteriene și chiar pe cele ale astmului. Datorită conținutului ridicat de antioxidanți, reduc riscul de cancer de colon, cancer la sân, cancer de prostată. De asemenea, echilibrează nivelul hormonilor, reducând astfel riscul de cancer pe fond hormonal. Legumele albe pot avea, de asemenea, efecte benefice asupra sistemului nostru cardiovascular. Ele pot reduce nivelul de colesterol "rău" din sânge, pentru a preveni hipertensiunea și cheagurile de sânge. În plus, ele reglează în mod eficient funcționarea intestinelor și suprimă formarea de polipi pe colon.

Grupa albă include:

  • usturoi
  • conopidă
  • ceapa albă
  • praz
  • cicoare
  • cartofi
Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.