Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Fructele de pe mapamond în bucătărie

O bucătărie plină exotism

În timpul pregătirii meselor, să nu ne rezumăm doar la articolele pe care le cunoaştem, ele fiind prezente de ani de zile în meniul nostru. Să experimentăm cu reţetele culinare ale bucătăriilor lumii, folosind ingrediente şi adaosuri de soi: condimente noi şi fructe exotice.

Accesibile şi ieftine

Fructe sănătoase şi originale, cu gusturi până acum necunoscute, apar tot mai des pe mesele noastre de bucătărie. Motivul: au devenit larg disponibile şi sunt prezente, la preţuri accesibile, pe rafturile magazinelor.

Descoperim gusturi noi

În mâncărurile noastre apar deci nu numai merele şi prunele, ci şi de papaya, rodie sau mango. Aceste fructe sunt folosite la deserturi, dar putem să le adăugăm şi la salate, antreuri, supe sau feluri principale. Le combinăm de preferinţă cu legume, lactate şi carne.


Rețete care te-ar putea interesa

Sufleu de spanac
Sufleu de spanac

O rețetă delicioasă si sănătoasă, de Anca Bunea.

3 persoane peste 45 min Simplu
Aperitiv cu spanac si pancetta
Aperitiv cu spanac si pancetta

O rețetă delicioasă pentru întreaga familie.

2 persoane peste 45 min Simplu
Salată de legume poloneză
Salată de legume poloneză

O mâncare sănătoasă și foarte ușor de preparat. Încearcă și tu rețeta.

6 persoane peste 45 min Simplu
Tort sandwich
Tort sandwich

Un preparat delicios pentru întreaga familie.

2 persoane sub 15 min Simplu
Fructele de pe mapamond în bucătărie

O bucătărie plină exotism

În timpul pregătirii meselor, să nu ne rezumăm doar la articolele pe care le cunoaştem, ele fiind prezente de ani de zile în meniul nostru. Să experimentăm cu reţetele culinare ale bucătăriilor lumii, folosind ingrediente şi adaosuri de soi: condimente noi şi fructe exotice.

Accesibile şi ieftine

Fructe sănătoase şi originale, cu gusturi până acum necunoscute, apar tot mai des pe mesele noastre de bucătărie. Motivul: au devenit larg disponibile şi sunt prezente, la preţuri accesibile, pe rafturile magazinelor.

Descoperim gusturi noi

În mâncărurile noastre apar deci nu numai merele şi prunele, ci şi de papaya, rodie sau mango. Aceste fructe sunt folosite la deserturi, dar putem să le adăugăm şi la salate, antreuri, supe sau feluri principale. Le combinăm de preferinţă cu legume, lactate şi carne.