
Numai o zi
Un astfel de regim este foarte confortabil; se mănâncă de 5 ori pe zi, o senzaţie plăcută de saţietate alungă foamea.
Sfaturi bune
Trei dintre mese (micul dejun, prânzul şi cina) sunt mai mari, gustarea de dimineaţă şi cea de după-amiază sunt nişte mici aperitive. Pe perioada întregii zile se pot consuma ceaiuri neîndulcite de fructe sau de plante.
Bună dispoziţie
Împrospătează, îmbunătăţeşte digestia, dă o senzaţie de uşurare, confort psihic şi o stare generală de mulţumire. Baza regimului o constituie legumele crude sau fierte scurt (3- 5 minute de fierbere în saramură uşor sărată).
Meniu
Mic dejun Musli din 3 linguri de fulgi de porumb, măr tăiat cu tot cu coajă, un pahar de lapte acru.
Gustarea de dimineaţă 2 linguri de brânză dulce cu 3 morcovi răzuiţi, condimentat iute cu suc de lămâie, sare şi piper alb măcinat.
Prânz Salată de andive, fetică (salata mielului), 3 morcovi, castravete, 2 roşii, 1 ceapă, un ou tare – se condimentează cu suc de lămâie, sare, piper, o lingură de ulei, o lingură de hrean dat pe răzător, arpagic.
Gustarea de după-amiază ½ pahar de kefir mixat cu ceapă şi castravete, asezonat cu mărar şi hrean, sare şi piper. Cina Sandviş: Două felii subţiri de pâine integrală unse cu margarină dietetică, câteva frunze de salată, 2 roşii, jumătate de castravete, 2 linguri de brânză dulce amestecată cu ceapă şi arpagic, sare, piper şi mirodenii după gust.