Dejun Salată de legume: se taie un castravete, o ceapă mică, un ardei, câteva ridichi, 150g brânză feta light, se adaugă sare şi piper, se amestecă.
Salată de peşte: 150g ton în ulei, se strecoară grăsimea, se taie un ou tare, o roşie şi o ceapă, se adaugă condimente, se amestecă.
Salată cu brânză: 200g brânză slabă se amestecă cu ridichile tăiate, arpagic tocat, 4 linguri de iaurt, condimente.
Salată de pui: se taie şi se amestecă 100g piept fript de pui, o felie de ananas, un măr, 3 linguri de porumb conservat, 2 prune uscate.
Cina – nu uitaţi să o serviţi acasă. Orez cu legume: Se amestecă 100g de orez fiert cu 250g legume şi
ciuperci înăbuşite în ulei.
Peşte cu legume se înăbuşă în ulei doi morcovi raşi, o ceapă tocată, o roşie, se adaugă 150 g peşte, se înăbuşă din nou, se adaugă condimente.
Perişoare cu ciuperci: 100g carne de pui tocată se amestecă cu 100 g ciuperci înăbuşite cu 1 ceapă, cu pătrunjel, condimente; se formează perişoarele, se fierb în aburi, se servesc cu o lingură de orez.
Macaroane cu sos: La 100 g macaroane fierte se adaugă un sos din 2 linguri de pastă de tomate înăbuşită cu ceapă şi un căţel de usturoi.