Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Cum să speli fructele și legumele în mod natural

Chimicale în fructe și legume? Nu, mulțumesc. A clăti legumele și fructele cu puțină apă nu este suficient. Nici să le spălăm cu detergent de vase care la rândul său poate conține substanțe chimice.

Pesticidele sunt considerate la ora actuală printre cele mai periculoase substanțe toxice pentru sănătatea omului dacă ajung în organism chiar și în substanțe mici.

De aceea, cea mai la îndemână modalitate de a ne asigura că ne ferim de pesticide este să lăsăm fructele și legume într-un castron cu apă amestecată cu bicarbonat de sodiu. În plus această modalitate este și foarte ieftină și mai prietenoasă cu mediul.

Această metodă o poți folosi pentru legumele cu coaja mai groasă și mai dură. Ele se curăță, se spală normal apoi se freacă cu bicarbonat de sodiu câteva minute. Apoi se spală din nou folosind jetul de apă.


Rețete care te-ar putea interesa

Supă de fasole verde
Supă de fasole verde

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

6 persoane 15-30 min Simplu
Salată regală de legume cu file de pește alb și sos tartar
Salată regală de legume cu file de pește alb și sos tartar

O rețetă simplă și extrem de delicioasă!

4 persoane 15-30 min Simplu
Rulouri de carne cu piure de mazăre
Rulouri de carne cu piure de mazăre

Excelent pentru momente speciale de familie.

4 persoane 30-45 min Complex
Coșulete cu mix de legume Bonduelle
Coșulete cu mix de legume Bonduelle

O rețetă Bonduelle pentru cele mai rafinate gusturi.

4 persoane 30-45 min Simplu
Cum să speli fructele și legumele în mod natural

Chimicale în fructe și legume? Nu, mulțumesc. A clăti legumele și fructele cu puțină apă nu este suficient. Nici să le spălăm cu detergent de vase care la rândul său poate conține substanțe chimice.

Pesticidele sunt considerate la ora actuală printre cele mai periculoase substanțe toxice pentru sănătatea omului dacă ajung în organism chiar și în substanțe mici.

De aceea, cea mai la îndemână modalitate de a ne asigura că ne ferim de pesticide este să lăsăm fructele și legume într-un castron cu apă amestecată cu bicarbonat de sodiu. În plus această modalitate este și foarte ieftină și mai prietenoasă cu mediul.

Această metodă o poți folosi pentru legumele cu coaja mai groasă și mai dură. Ele se curăță, se spală normal apoi se freacă cu bicarbonat de sodiu câteva minute. Apoi se spală din nou folosind jetul de apă.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.