Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Cum să speli fructele și legumele în mod natural

Chimicale în fructe și legume? Nu, mulțumesc. A clăti legumele și fructele cu puțină apă nu este suficient. Nici să le spălăm cu detergent de vase care la rândul său poate conține substanțe chimice.

Pesticidele sunt considerate la ora actuală printre cele mai periculoase substanțe toxice pentru sănătatea omului dacă ajung în organism chiar și în substanțe mici.

De aceea, cea mai la îndemână modalitate de a ne asigura că ne ferim de pesticide este să lăsăm fructele și legume într-un castron cu apă amestecată cu bicarbonat de sodiu. În plus această modalitate este și foarte ieftină și mai prietenoasă cu mediul.

Această metodă o poți folosi pentru legumele cu coaja mai groasă și mai dură. Ele se curăță, se spală normal apoi se freacă cu bicarbonat de sodiu câteva minute. Apoi se spală din nou folosind jetul de apă.


Rețete care te-ar putea interesa

Mâncărică de mazăre
Mâncărică de mazăre

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

3 persoane 30-45 min Simplu
Supă cremă de dovleac și morcov cu crumble de parmezan
Supă cremă de dovleac și morcov cu crumble de parmezan

O rețetă delicioasă și hrănitoare cu dovleac, acest ingredient senzațional specific toamnei.

2 persoane 15-30 min Mediu
Pui cu ananas, orez și ciuperci
Pui cu ananas, orez și ciuperci

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 30-45 min Simplu
Limbă de porc cu linte
Limbă de porc cu linte

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

3 persoane 30-45 min Simplu
Cum să speli fructele și legumele în mod natural

Chimicale în fructe și legume? Nu, mulțumesc. A clăti legumele și fructele cu puțină apă nu este suficient. Nici să le spălăm cu detergent de vase care la rândul său poate conține substanțe chimice.

Pesticidele sunt considerate la ora actuală printre cele mai periculoase substanțe toxice pentru sănătatea omului dacă ajung în organism chiar și în substanțe mici.

De aceea, cea mai la îndemână modalitate de a ne asigura că ne ferim de pesticide este să lăsăm fructele și legume într-un castron cu apă amestecată cu bicarbonat de sodiu. În plus această modalitate este și foarte ieftină și mai prietenoasă cu mediul.

Această metodă o poți folosi pentru legumele cu coaja mai groasă și mai dură. Ele se curăță, se spală normal apoi se freacă cu bicarbonat de sodiu câteva minute. Apoi se spală din nou folosind jetul de apă.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.