Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Cum să speli fructele și legumele în mod natural

Chimicale în fructe și legume? Nu, mulțumesc. A clăti legumele și fructele cu puțină apă nu este suficient. Nici să le spălăm cu detergent de vase care la rândul său poate conține substanțe chimice.

Pesticidele sunt considerate la ora actuală printre cele mai periculoase substanțe toxice pentru sănătatea omului dacă ajung în organism chiar și în substanțe mici.

De aceea, cea mai la îndemână modalitate de a ne asigura că ne ferim de pesticide este să lăsăm fructele și legume într-un castron cu apă amestecată cu bicarbonat de sodiu. În plus această modalitate este și foarte ieftină și mai prietenoasă cu mediul.

Această metodă o poți folosi pentru legumele cu coaja mai groasă și mai dură. Ele se curăță, se spală normal apoi se freacă cu bicarbonat de sodiu câteva minute. Apoi se spală din nou folosind jetul de apă.


Rețete care te-ar putea interesa

Ciulama de ciuperci
Ciulama de ciuperci

Ciuperci delicioase, asezonate cu un sos cremos, o rețetă perfectă pentru prânz sau cină

2 persoane 30-45 min Mediu
Supă de ciuperci și pâine prăjită
Supă de ciuperci și pâine prăjită

Gătește ceva ușor pentru masa de prânz: supa de ciuperci și pâine prajită.

3 persoane 30-45 min Mediu
Lipie cu porumb și dressing de smântână
Lipie cu porumb și dressing de smântână

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 30-45 min Simplu
Cupcakes aperitiv cu broccoli și somon afumat
Cupcakes aperitiv cu broccoli și somon afumat

O rețetă Bonduelle pentru cele mai rafinate gusturi.

12 persoane 15-30 min Simplu
Cum să speli fructele și legumele în mod natural

Chimicale în fructe și legume? Nu, mulțumesc. A clăti legumele și fructele cu puțină apă nu este suficient. Nici să le spălăm cu detergent de vase care la rândul său poate conține substanțe chimice.

Pesticidele sunt considerate la ora actuală printre cele mai periculoase substanțe toxice pentru sănătatea omului dacă ajung în organism chiar și în substanțe mici.

De aceea, cea mai la îndemână modalitate de a ne asigura că ne ferim de pesticide este să lăsăm fructele și legume într-un castron cu apă amestecată cu bicarbonat de sodiu. În plus această modalitate este și foarte ieftină și mai prietenoasă cu mediul.

Această metodă o poți folosi pentru legumele cu coaja mai groasă și mai dură. Ele se curăță, se spală normal apoi se freacă cu bicarbonat de sodiu câteva minute. Apoi se spală din nou folosind jetul de apă.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.