Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Vinete și morcovi pentru cina de toamnă

Spre deosebire de alte legume care sunt disponibile pe piață de-a lungul toamnei, varietățile de vinete și morcovi sunt suficient de versatile ca să fie ideale pentru cina de toamnă. Versatilitatea se datorează faptului că acestea pot fi preparate ușor în diverse feluri, păstrându-le în același timp valorile lor nutritive naturale.

Gătește-le pe aburi și adaugă un sos

Gătirea pe aburi este fără îndoială cel mai bun mod de a-ți găti mâncarea dacă îți pasă de vitamine, minerale și calorii. Pe durata procesului de gătire pe aburi, legumele sunt gătite fără a-și pierde substanțele lor nutritive în apă (cum se întâmplă atunci când sunt fierte). Acesta este cazul morcovilor; pentru vinete, gătirea pe aburi este de preferat deoarece este mai rapidă și mai curată decât alte metode tradiționale. Sosurile ar trebui să fie ușoare, întrucât acestea sunt feluri de mâncare intenționate pentru cină.

Salate mixte cu un plus de gust

Folosește usturoi pentru vinete și condimente dulci pentru morcovi. Ambele au gustul lor propriu, dar susțin și alte gusturi, care pot face cu adevărat diferența în timpul unei cine de toamnă. Cu toate acestea, reține că astfel de gusturi tind să se degradeze cu timpul: ar trebui să le pregătești chiar înainte de a le servi pentru a obține cel mai bun efect.

Grătarul și coacerea pe cărbuni

De ce să nu reinventezi rețetele bunicii? Atât grătarul, cât și coacerea pe aburi scot la suprafață gustul acestor legume. Pentru vinete, coacerea pe cărbuni este cea mai bună opțiune pe care o ai; pentru morcovi, grătarul este de preferat, dar trebuie să îi fierbi câteva minute înainte. Servirea lor ca atare ar fi prea anostă; de aceea, ar fi mai bine să creezi salate simple, pe care să le îmbogățești cu ceva mai consistent. Rezultatul va fi pe gustul tău și stomacul tău îți va mulțumi pentru așa o mâncare ușoară.


Rețete care te-ar putea interesa

Friptură de porc alături de panna cotta cu legume Bonduelle, jeleu de sfeclă și păstăi usturoiate
Friptură de porc alături de panna cotta cu legume Bonduelle, jeleu de sfeclă și păstăi usturoiate

O rețetă Bonduelle pentru cele mai rafinate gusturi.

4 persoane 30-45 min Simplu
Fettuccini la tigaie
Fettuccini la tigaie

Un preparat rapid şi uşor, delicios şi foarte potrivit pentru o cină în familie.

2 persoane 15-30 min Simplu
Cartofi copți umpluți cu spanac și verdeață
Cartofi copți umpluți cu spanac și verdeață

Pentru acest fel de mâncare folosiți cartofi mari pentru copt.

6 persoane peste 45 min Mediu
Vită cu morcovi și susan
Vită cu morcovi și susan

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

6 persoane 15-30 min Simplu
Vinete și morcovi pentru cina de toamnă

Spre deosebire de alte legume care sunt disponibile pe piață de-a lungul toamnei, varietățile de vinete și morcovi sunt suficient de versatile ca să fie ideale pentru cina de toamnă. Versatilitatea se datorează faptului că acestea pot fi preparate ușor în diverse feluri, păstrându-le în același timp valorile lor nutritive naturale.

Gătește-le pe aburi și adaugă un sos

Gătirea pe aburi este fără îndoială cel mai bun mod de a-ți găti mâncarea dacă îți pasă de vitamine, minerale și calorii. Pe durata procesului de gătire pe aburi, legumele sunt gătite fără a-și pierde substanțele lor nutritive în apă (cum se întâmplă atunci când sunt fierte). Acesta este cazul morcovilor; pentru vinete, gătirea pe aburi este de preferat deoarece este mai rapidă și mai curată decât alte metode tradiționale. Sosurile ar trebui să fie ușoare, întrucât acestea sunt feluri de mâncare intenționate pentru cină.

Salate mixte cu un plus de gust

Folosește usturoi pentru vinete și condimente dulci pentru morcovi. Ambele au gustul lor propriu, dar susțin și alte gusturi, care pot face cu adevărat diferența în timpul unei cine de toamnă. Cu toate acestea, reține că astfel de gusturi tind să se degradeze cu timpul: ar trebui să le pregătești chiar înainte de a le servi pentru a obține cel mai bun efect.

Grătarul și coacerea pe cărbuni

De ce să nu reinventezi rețetele bunicii? Atât grătarul, cât și coacerea pe aburi scot la suprafață gustul acestor legume. Pentru vinete, coacerea pe cărbuni este cea mai bună opțiune pe care o ai; pentru morcovi, grătarul este de preferat, dar trebuie să îi fierbi câteva minute înainte. Servirea lor ca atare ar fi prea anostă; de aceea, ar fi mai bine să creezi salate simple, pe care să le îmbogățești cu ceva mai consistent. Rezultatul va fi pe gustul tău și stomacul tău îți va mulțumi pentru așa o mâncare ușoară.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.