1. >Despre noi
  2. >Bonduelle este acasă în fiecare casă
Food Is Love - noua abordare vizuală a platformei de rețete video

Într-o lume dinamică și cu un stil de viață alert, există un loc și un timp aparte care îi aduce pe oameni laolaltă: pregătirea meselor, acasă, împreună. Bucuria este completă atunci când preparatele sunt gătite alături de cei dragi sau pentru cei dragi. Gătitul ne apropie!

Cât timp tu tai legumele, el aduce verdețurile pentru asezonare. În tot acest timp, povestiți cum a decurs săptămâna sau vă planificați unde să faceți următoarea călătorie. Sau poate gătești alături de cei mici și îi înveți să facă brioșe cu legume, povestindu-le despre calitățile de neegalat ale broccoli-ului. Un răsfăț delicios pentru ei și o bucurie mare pentru tine. Fie gătești alături de mama un preparat pe care îl adori de când te știi, dar gătit numai de ea!

Food is love nu reprezintă doar o serie de rețete video pas cu pas, ci pornind de la o varietate de contexte, se amplifică astfel importanța gătitului împreună. 

Pe lângă sursa de inspirație și varietatea cu care vine o rețetă, și bucătăria în care se filmează este acum un spațiu cheie în crearea contextului, fiind un mediu plăcut, modern, luminos și spațios.

În acest cadru primitor, un cuplu pregătește prânzul familiei; acestui cuplu i se vor alătura, pe parcurs, și alte personaje. Suprindem atmosfera caldă și ospitalieră prin filmare cu mai multe camere, din unghiuri diferite, în video-uri dinamice, cu scenarii variate.

Și identitatea vizuală s-a adaptat noului concept: un logo și un font atractiv, culori vii și atrăgătoare.

Când pasiunea de a găti pentru cei dragi este completată de preocuparea pentru un stil de viață echilibrat și sănătos, rețetele sunt alese cu grijă, iar legumele Bonduelle satisfac toate cerințele, gusturile și preferințele.

Food Is Love este povestea fiecăruia dintre noi și a tuturor, împreună. Cu legumele Bonduelle, atât de variate și inspiraționale, în culori naturale și vii, gătitul devine, deopotrivă, plăcere, joacă, pasiune, creativitate, relaxare.

Vă invităm să gătim împreună, pentru că Bonduelle este acasă în fiecare casă!