Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

A fi suplu

 

Schimbarea modului de viaţă atrage după sine o reducere a consumului energetic, legată în primul rând de activitatea fizică. Aceasta este cauza „epidemiei” de obezitate care a lovit societăţile bogate ale Occidentului. Legumele au valoare energetică redusă, întrucât nu conţin grăsimi, ci numai albumine şi carbohidrați. Sunt tezaure de microelemente şi vitamine, ceea ce determină în mare măsură aportul lor în dieta omului. Unele legume conţin şi o mare cantitate de celuloză, care influenţează favorabil digestia, având acţiune directă asupra intestinelor. De aceea, legumele care conţin celuloză sunt importante în profilaxia cancerului colonului.


Rețete care te-ar putea interesa

Coșulețe cu broccoli

Coșulețe cu broccoli

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

10 persoane 15-30 min Simplu
Tacos cu fasole roșie

Tacos cu fasole roșie

Un preparat ce te duce cu gândul la o vacanță mexicană și te încântă prin combinațiile de culori!

2 persoane 30-45 min Mediu
Gustare cu legume

Gustare cu legume

O experiență culinară.

2 persoane sub 15 min Simplu
Horiatiki - salată grecească tradițională

Horiatiki - salată grecească tradițională

O salată specifică bucătăriei naționale grecești.

2 persoane 15-30 min Simplu
A fi suplu
 

Schimbarea modului de viaţă atrage după sine o reducere a consumului energetic, legată în primul rând de activitatea fizică. Aceasta este cauza „epidemiei” de obezitate care a lovit societăţile bogate ale Occidentului. Legumele au valoare energetică redusă, întrucât nu conţin grăsimi, ci numai albumine şi carbohidrați. Sunt tezaure de microelemente şi vitamine, ceea ce determină în mare măsură aportul lor în dieta omului. Unele legume conţin şi o mare cantitate de celuloză, care influenţează favorabil digestia, având acţiune directă asupra intestinelor. De aceea, legumele care conţin celuloză sunt importante în profilaxia cancerului colonului.