Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

A fi suplu

 

Schimbarea modului de viaţă atrage după sine o reducere a consumului energetic, legată în primul rând de activitatea fizică. Aceasta este cauza „epidemiei” de obezitate care a lovit societăţile bogate ale Occidentului. Legumele au valoare energetică redusă, întrucât nu conţin grăsimi, ci numai albumine şi carbohidrați. Sunt tezaure de microelemente şi vitamine, ceea ce determină în mare măsură aportul lor în dieta omului. Unele legume conţin şi o mare cantitate de celuloză, care influenţează favorabil digestia, având acţiune directă asupra intestinelor. De aceea, legumele care conţin celuloză sunt importante în profilaxia cancerului colonului.


Rețete care te-ar putea interesa

Pulpă de porc în sos de morcovi cu ciuperci
Pulpă de porc în sos de morcovi cu ciuperci

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 30-45 min Simplu
Chifteluțe cu spanac și ciuperci
Chifteluțe cu spanac și ciuperci

Gustări delicioase pentru oaspeții dumneavoastră

4 persoane 30-45 min Mediu
Somon cu sos alb și Hawai Mix
Somon cu sos alb și Hawai Mix

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

2 persoane sub 15 min Simplu
Bastonașe de curcan cu baby carots glazurați cu suc de portocale
Bastonașe de curcan cu baby carots glazurați cu suc de portocale

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

2 persoane sub 15 min Simplu
A fi suplu
 

Schimbarea modului de viaţă atrage după sine o reducere a consumului energetic, legată în primul rând de activitatea fizică. Aceasta este cauza „epidemiei” de obezitate care a lovit societăţile bogate ale Occidentului. Legumele au valoare energetică redusă, întrucât nu conţin grăsimi, ci numai albumine şi carbohidrați. Sunt tezaure de microelemente şi vitamine, ceea ce determină în mare măsură aportul lor în dieta omului. Unele legume conţin şi o mare cantitate de celuloză, care influenţează favorabil digestia, având acţiune directă asupra intestinelor. De aceea, legumele care conţin celuloză sunt importante în profilaxia cancerului colonului.