Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Alimentaţia potrivită

Aceasta nu exclude totuşi folosirea benefică a legumelor, deoarece tehnologiile moderne de prelucrare (congelare, conservare) permit în mare măsură conservarea valorilor nutritive, chiar şi în cazul unor materii prime atât de sensibile ca fructele şi legumele. Să apreciem proprietăţile terapeutice ale legumelor, iar copiii şi nepoţii noştri se vor alimenta mult mai raţional.


Rețete care te-ar putea interesa

Salată caldă de fasole, ciuperci și tofu cu cuș-cuș
Salată caldă de fasole, ciuperci și tofu cu cuș-cuș

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

1 persoane sub 15 min Simplu
Pui umplut cu orez și ciuperci
Pui umplut cu orez și ciuperci

O rețetă delicioasă pentru întreaga familie.

4 persoane sub 15 min Simplu
Plăcintă cu spanac
Plăcintă cu spanac

O plăcintă foarte gustoasă.

12 persoane peste 45 min Simplu
Salată de creveți
Salată de creveți

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane sub 15 min Simplu
Alimentaţia potrivită

Aceasta nu exclude totuşi folosirea benefică a legumelor, deoarece tehnologiile moderne de prelucrare (congelare, conservare) permit în mare măsură conservarea valorilor nutritive, chiar şi în cazul unor materii prime atât de sensibile ca fructele şi legumele. Să apreciem proprietăţile terapeutice ale legumelor, iar copiii şi nepoţii noştri se vor alimenta mult mai raţional.