Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Vită cu fasole boabe în sos curry

O rețetă minunată pentru cina luată acasă

Pași de preparare

 • Fierbem pulpa de vită (pentru un gust mai intens, putem să o fierbem alături de morcovi, țelină și ceapă).

 • Tocăm ceapa roșie, o călim în ulei, apoi adăugăm ardeiul gras tăiat în cuburi medii. Adăugăm carnea de vită fiartă înainte, tăiată cubulețe și o stropim cu vin alb, după care lăsăm 3 minute să iasă vaporii de alcool și asezonăm. Adăugăm supa în care a fiert carnea de vită și lasăm să fiarbă din nou, la foc mediu.

 • Adăugăm fasolea albă în sos curry, Indiana, boia dulce și cimbrișorul. Lăsăm 5 minute cât să se amestece aromele între ele. Servim cu o lipie prăjită într-o tigaie cu puțin ulei, boia și ierburi aromate.

Rețete care te-ar putea interesa

Vită cu fasole boabe în sos curry
2 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Fierbem pulpa de vită (pentru un gust mai intens, putem să o fierbem alături de morcovi, țelină și ceapă).

 • Pasul 2

  Tocăm ceapa roșie, o călim în ulei, apoi adăugăm ardeiul gras tăiat în cuburi medii. Adăugăm carnea de vită fiartă înainte, tăiată cubulețe și o stropim cu vin alb, după care lăsăm 3 minute să iasă vaporii de alcool și asezonăm. Adăugăm supa în care a fiert carnea de vită și lasăm să fiarbă din nou, la foc mediu.

 • Pasul 3

  Adăugăm fasolea albă în sos curry, Indiana, boia dulce și cimbrișorul. Lăsăm 5 minute cât să se amestece aromele între ele. Servim cu o lipie prăjită într-o tigaie cu puțin ulei, boia și ierburi aromate.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.