Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Sufleu de broccoli

O rețetă simplă și delicioasă. Broccoli este foarte indicat copiilor, fiind bogat în vitamine și minerale care ajută la creștere. Diana Gabriela Ciocîrlan

Pași de preparare

  • Se pun bucățile de broccoli într-o tigaie încinsă în care s-a topit untul și se lasă la foc mic aproximativ 10 minute.
  • Se unge o formă termorezistentă cu unt și se pune broccoli-ul sotat înăuntru.
  • Se amestecă brânza de vaci cu gălbenușurile, se condimentează cu sare și piper, după care, cu foarte mare grijă, se încorporează spuma obținută din albușurile bătute bine. Odată omogenizată și această compoziție, se toarnă peste broccoli.
  • Sufleul de broccoli se coace în cuptorul încins la 200 grade C, timp de 20 de minute. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Sufleu de broccoli
6 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 700 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
  • 400 g brânză de vaci
  • 100 g Unt (60 g + 40 g pentru forma)
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se pun bucățile de broccoli într-o tigaie încinsă în care s-a topit untul și se lasă la foc mic aproximativ 10 minute.

  • Pasul 2

    Se unge o formă termorezistentă cu unt și se pune broccoli-ul sotat înăuntru.

  • Pasul 3

    Se amestecă brânza de vaci cu gălbenușurile, se condimentează cu sare și piper, după care, cu foarte mare grijă, se încorporează spuma obținută din albușurile bătute bine. Odată omogenizată și această compoziție, se toarnă peste broccoli.

  • Pasul 4

    Sufleul de broccoli se coace în cuptorul încins la 200 grade C, timp de 20 de minute. Poftă bună!