Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Spaghetti cu legume

O rețetă servită de Alice Ciobanu.

Pași de preparare

  • Puneți spagtehele la fiert în apă rece și un strop de sare, și fierbeți-le conform instrucțiunilor de pe ambalaj, ușor al dente. Scurgeți-le și păstrați-le calde.

  • În timp ce fierb spaghetele, într-o tigaie încălziți ușor untul și adăugați legumele congelate. Sotați-le, iar spre final adăugați usuturoiul tocat. Adaugă spaghetele calde și amestecă ușor. Trage de pe foc și scoate spaghetele cu legume pe farfurii calde.

Rețete care te-ar putea interesa

Spaghetti cu legume
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Puneți spagtehele la fiert în apă rece și un strop de sare, și fierbeți-le conform instrucțiunilor de pe ambalaj, ușor al dente. Scurgeți-le și păstrați-le calde.

  • Pasul 2

    În timp ce fierb spaghetele, într-o tigaie încălziți ușor untul și adăugați legumele congelate. Sotați-le, iar spre final adăugați usuturoiul tocat. Adaugă spaghetele calde și amestecă ușor. Trage de pe foc și scoate spaghetele cu legume pe farfurii calde.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.