Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Salată de varză cu brânză și ciuperci

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Claudiu Cercel

Pași de preparare

 • Varza se curăță și se taie fideluță, ciupercile și ceapa se taie felii subțiri, iar brânza se taie în cuburi mici.

 • Într-un vas, varza se amestecă cu un praf de sare, se freacă până începe să se înmoaie. Ciupercile și ceapa se călesc puțin în ulei de măsline, apoi se adaugă peste varză și se pune puțin piper.

 • Apoi se adaugă cubulețele de brânză, roșiile tăiate feliuțe și pătrunjelul tocat mărunt, se stropește cu zeama de lămâie și cu ulei de măsline și se amestecă totul ușor, de jos în sus.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată de varză cu brânză și ciuperci
2 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Varza se curăță și se taie fideluță, ciupercile și ceapa se taie felii subțiri, iar brânza se taie în cuburi mici.

 • Pasul 2

  Într-un vas, varza se amestecă cu un praf de sare, se freacă până începe să se înmoaie. Ciupercile și ceapa se călesc puțin în ulei de măsline, apoi se adaugă peste varză și se pune puțin piper.

 • Pasul 3

  Apoi se adaugă cubulețele de brânză, roșiile tăiate feliuțe și pătrunjelul tocat mărunt, se stropește cu zeama de lămâie și cu ulei de măsline și se amestecă totul ușor, de jos în sus.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.