Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Salată de ciuperci a la Chef

Prepară o salată de ciuperci după o rețetă Bonduelle si pregătește-te să primești laudele!

Pași de preparare

  • Se pun într-un castronel 2 gălbenușuri crude de ou, se adaugă zeama de la o lămâie și o lingură de muștar și se amestecă bine cu o lingură de lemn până se omogenizează.
  • Se adaugă 30 ml ulei și 20 ml de smântână până capată o densitate asemănătoare cu cea a unui sos.
  • Se pune o linguriță de zahăr pudră dupa gust și piper. Se amestecă într-un vas sosul cu pătrunjel, tarhon, ceapă și ceapă verde, taiate fin, și 1-2 linguri de capere tăiate.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată de ciuperci a la Chef
3 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 2 Ciuperci feliate Bonduelle
  • 4 Ouă
  • Lămâie
  • Muștar
  • 30 ml ulei
  • 20 ml smântână
  • 1 ceapă
  • 1 ceapă verde
  • 2 linguri capere
  • 1 linguriță zahăr pudră
  • Pătrunjel
  • Piper negru macinat
  • Tarhon
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se pun într-un castronel 2 gălbenușuri crude de ou, se adaugă zeama de la o lămâie și o lingură de muștar și se amestecă bine cu o lingură de lemn până se omogenizează.

  • Pasul 2

    Se adaugă 30 ml ulei și 20 ml de smântână până capată o densitate asemănătoare cu cea a unui sos.

  • Pasul 3

    Se pune o linguriță de zahăr pudră dupa gust și piper. Se amestecă într-un vas sosul cu pătrunjel, tarhon, ceapă și ceapă verde, taiate fin, și 1-2 linguri de capere tăiate.