Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Salată boeuf reinventată

O rețetă servită de Alice Ciobanu.

Pași de preparare

 • Taie pieptul de pui în bucăți subțiri și unge fiecare bucată cu un amestec din ulei de floarea soarelui, sare de himalaya, turmeric și ghimbir. Pune bucățile de piept de pui pe grătar și lasă-le câteva minute pe fiecare parte.

 • Spală cartofii, fierbe-i în coajă și apoi decojește-i cât încă sunt calzi, și taie-i cuburi potrivite.

 • Taie castraveăii murați, în saramură, în bucăți potrivite, de mărimea bobului de mazăre. Scurge conserva de mix de mazăre și morcov, și trece totul printr-un jet de apă rece.

 • Taie avocado, scoate-i miezul și pasează-l fin cu ajutorul unui mixer vertical, de mână. Pune pasta de avocado într-un bol mic și mixează-o în continuare cu ulei de măsline și zeama de lămâie picurată câte puțin. Transformă totul într-o ușoară maioneză de avocado.

 • Pune toate ingredientele într-un bol și amestecă-le usor. Adaugă la final, fix cu câteva minute înainte de servire maioneza de avocado și servește această salată rece.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată boeuf reinventată
4 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Taie pieptul de pui în bucăți subțiri și unge fiecare bucată cu un amestec din ulei de floarea soarelui, sare de himalaya, turmeric și ghimbir. Pune bucățile de piept de pui pe grătar și lasă-le câteva minute pe fiecare parte.

 • Pasul 2

  Spală cartofii, fierbe-i în coajă și apoi decojește-i cât încă sunt calzi, și taie-i cuburi potrivite.

 • Pasul 3

  Taie castraveăii murați, în saramură, în bucăți potrivite, de mărimea bobului de mazăre. Scurge conserva de mix de mazăre și morcov, și trece totul printr-un jet de apă rece.

 • Pasul 4

  Taie avocado, scoate-i miezul și pasează-l fin cu ajutorul unui mixer vertical, de mână. Pune pasta de avocado într-un bol mic și mixează-o în continuare cu ulei de măsline și zeama de lămâie picurată câte puțin. Transformă totul într-o ușoară maioneză de avocado.

 • Pasul 5

  Pune toate ingredientele într-un bol și amestecă-le usor. Adaugă la final, fix cu câteva minute înainte de servire maioneza de avocado și servește această salată rece.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.