Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Salată de boeuf cu piept de pui

Această rețetă este foarte sănătoasă și mai ales gustoasă. Maria Gyorfi

Pași de preparare

  • Se fierbe pieptul de pui cu morcovi, separat cartofi. După ce au fiert toate ingredientele, se taie mărunt, se pun într-un castron, se pune după gust sare, piper.
  • Se face maioneza din cele 3 gălbenușuri crude, care au fost amestecate cu 1 lingură de muștar și se toarnă ulei până ce e gata. La urmă, se ornează cu mazăre și morcovi.
  • După terminare, ca decor am folosit boabele de mazăre, cu care am scris pe salată Bonduelle și cu câteva bucăți de morcovi fierți am făcut o floare.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată de boeuf cu piept de pui
6 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (400 g) Mazăre verde dulce boabe Bonduelle
  • 1 piept de pui
  • 2-3 cartofi
  • 400 ml. ulei de floarea soarelui
  • 300 g. morcovi
  • 6 castraveți
  • 1 lingură cu muștar
  • Sare
  • 3 gălbenușuri
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se fierbe pieptul de pui cu morcovi, separat cartofi. După ce au fiert toate ingredientele, se taie mărunt, se pun într-un castron, se pune după gust sare, piper.

  • Pasul 2

    Se face maioneza din cele 3 gălbenușuri crude, care au fost amestecate cu 1 lingură de muștar și se toarnă ulei până ce e gata. La urmă, se ornează cu mazăre și morcovi.

  • Pasul 3

    După terminare, ca decor am folosit boabele de mazăre, cu care am scris pe salată Bonduelle și cu câteva bucăți de morcovi fierți am făcut o floare.