Pași de preparare
-
Făina se pune pune într-un castron, punem oul, sarea și uleiul. În lapte, se pune drojdia, lăsăm să se dizolve, până începe să crească și peste se adaugă făină. Frământăm bine, până devine o cocă moale. Se lasă la căldură, să crească . Când incepe sa crescă ,se împarte coca în 2 părți.
-
Ne ungem cu ulei pe mâini și ungem un blat de lucru, întindem aluatul pentru pizza. Se înțeapă pe toată suprafața cu o furculiță. În ketchup se pune busuiocul, iar pe suprafața pizzei se întinde sosul obținut.
-
Așezăm cârnații tăiați felii, ceapa, ciupercile, măslinele, acoperim cu sos de pizza, apoi punem brânza rasă și busuiocul, dăm la cuptorul încins la 200 grade și lăsăm vreo 10 minute.
-
Se scoate pizza, se feliază și se poate servi. Poftă bună!