Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Pizza tradițională (de casă)

Pizza am făcut-o cât am putut de tradițională, cu tot ce aveam prin frigider. Ilie Șandru

Pași de preparare

  • Făina se pune pune într-un castron, punem oul, sarea și uleiul. În lapte, se pune drojdia, lăsăm să se dizolve, până începe să crească și peste se adaugă făină. Frământăm bine, până devine o cocă moale. Se lasă la căldură, să crească . Când incepe sa crescă ,se împarte coca în 2 părți.
  • Ne ungem cu ulei pe mâini și ungem un blat de lucru, întindem aluatul pentru pizza. Se înțeapă pe toată suprafața cu o furculiță. În ketchup se pune busuiocul, iar pe suprafața pizzei se întinde sosul obținut.
  • Așezăm cârnații tăiați felii, ceapa, ciupercile, măslinele, acoperim cu sos de pizza, apoi punem brânza rasă și busuiocul, dăm la cuptorul încins la 200 grade și lăsăm vreo 10 minute.
  • Se scoate pizza, se feliază și se poate servi. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Pizza tradițională (de casă)
2 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
  • Ketchup
  • Busuioc
  • 1 cârnat de casă
  • 1 ceapă roșie
  • Brânză de vacă
  • 400 g făină
  • 20 g drojdie
  • 100 g măsline negre
  • 100 ml. lapte
  • Sare
  • 1 ou
  • 50 g ulei
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Făina se pune pune într-un castron, punem oul, sarea și uleiul. În lapte, se pune drojdia, lăsăm să se dizolve, până începe să crească și peste se adaugă făină. Frământăm bine, până devine o cocă moale. Se lasă la căldură, să crească . Când incepe sa crescă ,se împarte coca în 2 părți.

  • Pasul 2

    Ne ungem cu ulei pe mâini și ungem un blat de lucru, întindem aluatul pentru pizza. Se înțeapă pe toată suprafața cu o furculiță. În ketchup se pune busuiocul, iar pe suprafața pizzei se întinde sosul obținut.

  • Pasul 3

    Așezăm cârnații tăiați felii, ceapa, ciupercile, măslinele, acoperim cu sos de pizza, apoi punem brânza rasă și busuiocul, dăm la cuptorul încins la 200 grade și lăsăm vreo 10 minute.

  • Pasul 4

    Se scoate pizza, se feliază și se poate servi. Poftă bună!