Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Păstrăv cu ciuperci

Păstrăv în sos de roșii cu vin alb servit cu garnitură de ciuperci. Victor Jianu

Pași de preparare

  • Păstrăvul se spală, curăță și se condimentează cu sare și piper și se pun într-o tavă pentru cuptor.

  • Se condimentează cu sare, piper, chili, rozmarin. Se pune în tavă 1 pahar de vin, sosul de roșii și usturoiul pisat. Se bagă la cuptor aproximativ 50 minute.

  • În 2-3 linguri de ulei de măsline se călește ceapa tocată mărunt cu ciupercile feliate. Păstrăvul se servește cu garnitură de ciuperci. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Păstrăv cu ciuperci
6 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/ciuperci-intregi-sterilizate">1 borcan (280 g) Ciuperci &icirc;ntregi Bonduelle</a></p>
  • <p>6 păstrăvi proaspeți</p>
  • <p>1 căpăț&acirc;nă usturoi</p>
  • <p>Sare</p>
  • <p>1 pahar vin alb sec</p>
  • <p>3-4 linguri ulei de măsline</p>
  • <p>250 g sos de roșii</p>
  • <p>3 cepe roșii</p>
  • <p>Piper</p>
  • <p>Rozmarin</p>
  • <p>Chilli</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Păstrăvul se spală, curăță și se condimentează cu sare și piper și se pun într-o tavă pentru cuptor.

  • Pasul 2

    Se condimentează cu sare, piper, chili, rozmarin. Se pune în tavă 1 pahar de vin, sosul de roșii și usturoiul pisat. Se bagă la cuptor aproximativ 50 minute.

  • Pasul 3

    În 2-3 linguri de ulei de măsline se călește ceapa tocată mărunt cu ciupercile feliate. Păstrăvul se servește cu garnitură de ciuperci. Poftă bună!