Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Paste cu spanac și ouă

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Alina Cercel

Pași de preparare

  • Pastele se pun la fiert pentru 10 minute, apoi se scurg bine. Cepele se curăță, se spală, se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei de măsline.

  • Separat, se bat ouăle, se adaugă spanacul, smântâna și se condimentează după gust. Când ceapa s-a rumenit bine, se adaugă și ea peste compoziția de spanac și se amestecă bine.

  • Într-o tigaie anti-aderentă încinsă bine, se pune compoziția de spanac și se lasă 10 minute până se leagă bine, apoi se adaugă pastele și se amestecă bine.

Rețete care te-ar putea interesa

Paste cu spanac și ouă
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/spanac-congelat-frunze-tocate">1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle</a></p>
  • <p>4 ouă</p>
  • <p>2 cepe roșii</p>
  • <p>300 g sm&acirc;nt&acirc;nă</p>
  • <p>300 g paste pătrățele</p>
  • <p>Sare</p>
  • <p>Piper</p>
  • <p>Busuioc</p>
  • <p>Ulei de măsline</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Pastele se pun la fiert pentru 10 minute, apoi se scurg bine. Cepele se curăță, se spală, se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei de măsline.

  • Pasul 2

    Separat, se bat ouăle, se adaugă spanacul, smântâna și se condimentează după gust. Când ceapa s-a rumenit bine, se adaugă și ea peste compoziția de spanac și se amestecă bine.

  • Pasul 3

    Într-o tigaie anti-aderentă încinsă bine, se pune compoziția de spanac și se lasă 10 minute până se leagă bine, apoi se adaugă pastele și se amestecă bine.