Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Mâncare de linte cu carne de porc la cuptor

Mâncare delicioasă de linte cu carne de porc. Mircea Razvan Oprea

Pași de preparare

  • Într-o tigaie mare se călește ceapa tocată mărunt cu puțin unt, un minut, amestecând tot timpul. Se adaugă lintea și după 5 minute se adaugă supa de legume.

  • Se adaugă roșiile în bulion și se dă totul în 1 -2 clocote. Se condimentează cu sare, piper și chimion, apoi se transferă într-o tavă termorezistentă.

  • Se prăjește carnea de porc tăiată cubulețe și se adaugă peste linte. Se pune la cuptorul încins, la foc potrivit, 30 de minute, se presară pătrunjel verde tocat și se servește. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Mâncare de linte cu carne de porc la cuptor
2 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (400 g) Linte Bonduelle
  • 2 cepe
  • 250 g carne de porc
  • 1 cutie roșii tocate în bulion
  • 2-3 căni supă de legume
  • 2 linguri unt
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • Sare
  • Piper
  • Chimion
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Într-o tigaie mare se călește ceapa tocată mărunt cu puțin unt, un minut, amestecând tot timpul. Se adaugă lintea și după 5 minute se adaugă supa de legume.

  • Pasul 2

    Se adaugă roșiile în bulion și se dă totul în 1 -2 clocote. Se condimentează cu sare, piper și chimion, apoi se transferă într-o tavă termorezistentă.

  • Pasul 3

    Se prăjește carnea de porc tăiată cubulețe și se adaugă peste linte. Se pune la cuptorul încins, la foc potrivit, 30 de minute, se presară pătrunjel verde tocat și se servește. Poftă bună!