1. >Rețete
  2. >Fasole roșie în nuci

Fasole roșie în nuci

Este o mâncare georgiană foarte comună, pregătită în special iarna.
Ușor
3 persoane
45 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
500 g Fasole roşie boabe Bonduelle

1 cană de ceai cu nuci

4 căței usturoi

3 legături coriandru

1/2 linguriță condimente uscate

1 rodie

3 legături țelină

3 legături salvie
Ingrediente pentru 3 persoane
500 g Fasole roşie boabe Bonduelle

1 cană de ceai cu nuci

4 căței usturoi

3 legături coriandru

1/2 linguriță condimente uscate

1 rodie

3 legături țelină

3 legături salvie
  1. Pași 1
    Clătește fasolea sub jet de apă, pune-o într-o cratiță și dă la fiert la foc mediu. Adaugă apă de câteva ori în cratiță, pentru a evita ca fasolea să se ardă. Când fasolea este gata, toarnă socul într-un alt vas.
  2. Pași 2
    Pisează nucile, apoi usturoiul, coriandrul, țelina și salvia proaspete, toate laolaltă.
  3. Pași 3
    Adaugă coriandru uscat (condimente uscate) în amestec și diluează-l cu sucul de pe fasole. Pune amestecul în cratiță peste fasole și amestecă încet cu o lingură. Sosul nu trebuie să acopere complet fasolea.
  4. Pași 4
    Adaugă câteva semințe de rodie. Adaugă sare și piper după gust.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Orez cu fasole roșie în sos

    O mâncare rapidă cu orez basmati și fasole roșie în sos tomat, ușor picant!

  • Cartofi copți cu cremă de avocado și fas...

    Încântă-i pe oaspeți cu un preparat minunat, ușor de făcut și sănătos!

  • Mâncare de fasole roșie și cârnați cu or...

    Un gust minunat oferit de amestecul cârnăciorilor cu fasolea roșie, care este completat perfect de o...