Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Ciuperci a la crème

Yummm! Doar atât poți spune!

Pași de preparare

  • Tocăm ceapa și mărarul.

  • Punem jumătate din cantitatea de unt la topit în tigaia încinsă, apoi adăugăm ceapa tocată. Lăsăm să se gătească timp de 3 minute, apoi luăm de pe foc.

  • Punem restul de unt la topit într-o oală și adăugam ciupercile. Le lăsăm să se rumenească timp de 5-10 minute. Condimentăm după gust cu sare, piper și zeama de lămâie.

  • Adăugăm peste ciuperci ceapa gătită și smântâna lichidă. Mai lăsăm pe foc aproximativ 5 minute, amestecând continuu.

  • Presărăm mărarul tocat și servim preparatul cald.

Rețete care te-ar putea interesa

Ciuperci a la crème
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href=https://bonduelle.ro/produs/ciuperci-feliate-sterilizate target=_blank rel=noopener><strong>2 borcane (560 g) ciuperci feliate Bonduelle</strong></a></p>
  • <p>30 g unt</p>
  • <p>250 g sm&acirc;nt&acirc;nă lichidă</p>
  • <p>1/2 ceapă</p>
  • <p>1/2 legătură de mărar</p>
  • <p>zeama de la jumătate de lam&acirc;ie</p>
  • <p>Sare</p>
  • <p>Piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tocăm ceapa și mărarul.

  • Pasul 2

    Punem jumătate din cantitatea de unt la topit în tigaia încinsă, apoi adăugăm ceapa tocată. Lăsăm să se gătească timp de 3 minute, apoi luăm de pe foc.

  • Pasul 3

    Punem restul de unt la topit într-o oală și adăugam ciupercile. Le lăsăm să se rumenească timp de 5-10 minute. Condimentăm după gust cu sare, piper și zeama de lămâie.

  • Pasul 4

    Adăugăm peste ciuperci ceapa gătită și smântâna lichidă. Mai lăsăm pe foc aproximativ 5 minute, amestecând continuu.

  • Pasul 5

    Presărăm mărarul tocat și servim preparatul cald.