Legume pentru Tigaie

Amestec de legume pentru Tigaie de Primăvară

850 G
Avem 0 rețete cu acest produs Vezi rețetele

Fără decongelare. Se pune conținutul în tigaia încinsă, fără a se adăuga ulei și se gătește 3 minute.

INGREDIENTE

fasole verde tăiată (45%), mazăre dulce boabe (15%), morcovi rondele (11%), fasole boabe flageolet (11%), ceapă cuburi, apă, ulei de măsline extravirgin, pătrunjel 1,6%, sare, usturoi 0,4%, arome naturale, antioxidant: acid ascorbic.

Condiții de păstrare și depozitare

A se păstra în loc uscat și răcoros. După deschidere a se păstra în frigider la max 4C si a se consuma in maxim 48 h.

Ceapa

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Ceapa

Ceapa irită ochii și are un gust intens. Este cunoscută pentru calitățile sale versatile. [...]

Citește mai mult
Fasolea

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Fasolea

Fasolea este o plantă cultivată pentru păstăile comestibile sau pentru seminţele din inter [...]

Citește mai mult
Fasolea păstăi

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Fasolea păstăi

Fasolea verde şi galbenă sunt înrudite. Au un gust foarte asemănător, precum şi cantitate [...]

Citește mai mult
Mazărea verde

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Mazărea verde

Una dintre legumele de renume, mazărea verde boabe și-a câștigat o istorie vastă în ultim [...]

Citește mai mult
Morcovul

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Morcovul

Plantă din familia țelinei, cultivată pentru rădăcina sa portocalie galbenă. Este prezent [...]

Citește mai mult
Pătrunjelul

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Pătrunjelul

Plantă bianuală din familia Apiaceelor Se cultivă ca legumă dar și ca plantă medicinală.

Citește mai mult
Usturoiul

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Usturoiul

Proprietăţile medicinale ale usturoiului sunt cunoscute de peste 4000 de ani.

Citește mai mult

Valori nutriționale medii pentru 100g produs după scurgere

Valoare energetică 266 KJ/64 KCAL
Grăsimi 2.00 G
Acizi grași saturați 0.30 G
Glucide 6.30 G
Zaharuri 2.80 G
Fibre 4.20 G
Proteine 3.00 G
Sare 0.69 G
Ceapa

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Ceapa

Ceapa irită ochii și are un gust intens. Este cunoscută pentru calitățile sale versatile. [...]

Citește mai mult
Fasolea

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Fasolea

Fasolea este o plantă cultivată pentru păstăile comestibile sau pentru seminţele din inter [...]

Citește mai mult
Fasolea păstăi

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Fasolea păstăi

Fasolea verde şi galbenă sunt înrudite. Au un gust foarte asemănător, precum şi cantitate [...]

Citește mai mult
Mazărea verde

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Mazărea verde

Una dintre legumele de renume, mazărea verde boabe și-a câștigat o istorie vastă în ultim [...]

Citește mai mult
Morcovul

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Morcovul

Plantă din familia țelinei, cultivată pentru rădăcina sa portocalie galbenă. Este prezent [...]

Citește mai mult
Pătrunjelul

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Pătrunjelul

Plantă bianuală din familia Apiaceelor Se cultivă ca legumă dar și ca plantă medicinală.

Citește mai mult
Usturoiul

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Usturoiul

Proprietăţile medicinale ale usturoiului sunt cunoscute de peste 4000 de ani.

Citește mai mult

Alte produse Bonduelle

Porumb dulce boabe

Porumb dulce boabe

425 G 850 G 212 G
Fasole albă boabe

Fasole albă boabe

425 G
Fasole roşie boabe

Fasole roşie boabe

425 G 850 G
BRETONA, Fasole albă boabe în sos tomat

BRETONA, Fasole albă boabe în sos tomat

425 G