Legume pentru Tigaie

Amestec de legume pentru Tigaie Mediteraneean

850 G
Avem 0 rețete cu acest produs Vezi rețetele

Fără decongelare. Se pune conținutul în tigaia încinsă, fără a se adăuga ulei și se gătește 3 minute.

INGREDIENTE

fasole verde tăiată (59%), morcovi rondele (13%), vinete la grătar, cuburi (11%), ardei roșu cuburi (9,3%), roșii uscate cubulețe (1,6%), apă, ulei de măsline extravirgin, pătrunjel, sare, usturoi, arome naturale, concentrat de suc de lămâie, antioxidant: acid ascorbic, extract de rozmarin natural.

Condiții de păstrare și depozitare

A se păstra în loc uscat și răcoros. După deschidere a se păstra în frigider la max 4C si a se consuma in maxim 48 h.

Morcovul

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Morcovul

Plantă din familia țelinei, cultivată pentru rădăcina sa portocalie galbenă. Este prezent [...]

Citește mai mult
Ardeiul

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Ardeiul

Plantă iubitoare de căldură, cultivată pentru fructele care, în funcție de sortiment, iau [...]

Citește mai mult
Fasolea păstăi

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Fasolea păstăi

Fasolea verde şi galbenă sunt înrudite. Au un gust foarte asemănător, precum şi cantitate [...]

Citește mai mult
Pătrunjelul

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Pătrunjelul

Plantă bianuală din familia Apiaceelor Se cultivă ca legumă dar și ca plantă medicinală.

Citește mai mult
Roșia

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Roșia

Este cultivată aproape la fiecare latitudine geografică, este disponibilă în sute de specii [...]

Citește mai mult
Usturoiul

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Usturoiul

Proprietăţile medicinale ale usturoiului sunt cunoscute de peste 4000 de ani.

Citește mai mult
Vânăta

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Vânăta

Este o plantă anuală, cultivată pentru fructele lungi, violete, iubitoare de căldură.

Citește mai mult

Valori nutriționale medii pentru 100g produs după scurgere

Valoare energetică 224 KJ/54 KCAL
Grăsimi 2.00 G
Acizi grași saturați 0.30 G
Glucide 5.00 G
Zaharuri 3.70 G
Fibre 3.70 G
Proteine 2.10 G
Sare 0.67 G
Morcovul

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Morcovul

Plantă din familia țelinei, cultivată pentru rădăcina sa portocalie galbenă. Este prezent [...]

Citește mai mult
Ardeiul

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Ardeiul

Plantă iubitoare de căldură, cultivată pentru fructele care, în funcție de sortiment, iau [...]

Citește mai mult
Fasolea păstăi

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Fasolea păstăi

Fasolea verde şi galbenă sunt înrudite. Au un gust foarte asemănător, precum şi cantitate [...]

Citește mai mult
Pătrunjelul

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Pătrunjelul

Plantă bianuală din familia Apiaceelor Se cultivă ca legumă dar și ca plantă medicinală.

Citește mai mult
Roșia

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Roșia

Este cultivată aproape la fiecare latitudine geografică, este disponibilă în sute de specii [...]

Citește mai mult
Usturoiul

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Usturoiul

Proprietăţile medicinale ale usturoiului sunt cunoscute de peste 4000 de ani.

Citește mai mult
Vânăta

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Vânăta

Este o plantă anuală, cultivată pentru fructele lungi, violete, iubitoare de căldură.

Citește mai mult

Alte produse Bonduelle

Porumb dulce boabe

Porumb dulce boabe

425 G 850 G 212 G
Fasole albă boabe

Fasole albă boabe

425 G
Fasole roşie boabe

Fasole roşie boabe

425 G 850 G
BRETONA, Fasole albă boabe în sos tomat

BRETONA, Fasole albă boabe în sos tomat

425 G