1. >Legumis
  2. >Salată de varză roșie cu porumb și mimolette

Trei culori, trei ingrediente... și nu mai mult. Varză, porumb și mimolette: pentru cea mai colorată salată tot ce ai nevoie este un cuțit.

Ingrediente

  • ½ varză roșie
  • 285 g porumb Bonduelle - 1 conservă
  • 150 g mimolette (sau cheddar portocaliu)
  • 1 lingură muștar
  • 2 linguri oțet
  • 4 linguri ulei (la alegere, rapiță, măsline, nucă)

Pasul 1: Varza roșie se taie subțire. Amestec-o cu sare și las-o să se odihnească timp de 30 de minute într-o strecurătoare.

Pasul 2: Strânge-o ferm în palme pentru a îndepărta apa.

Pasul 3: Muștarul se amestecă într-un castron cu oțetul, uleiul și piperul. Nu adăuga sare! Peste sos, toarnă varza, porumbul și brânza.

Pasul 4: Amestecă și servește.